Happy momlife

Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // NO. 35

HAPPY FRIYAY! Het kost mij moeite om mij momenteel tot het bloggen te zetten. Ik ben best futloos en kijk stiekem heel erg uit naar 11 mei (Oké 12 mei) dat de kindjes weer lekker naar school mogen en ik weer even mezelf mag zijn! Maar juist daarom leek het mij fijn om deze vijf op vrijdag te schrijven. Even terug denken aan de fijne dingen van de afgelopen tijd! 

1// Freek en Suzan zijn denk ik op dit moment mijn favoriete Nederlandse artiesten. Samen met de meisjes luister ik heel graag naar hun muziek. Afgelopen week kondigden ze hun nieuwe hit aan en wauw! Ik vind hem zo mooi en de tekst is zo passend.

Het is eigenlijk wel gek dat je onzeker kan zijn
Maar ik beloof je dat ik luister, je moet weten dat wij
We blijven echt wel staan
Voel jij toch ook wel aan?
Ik heb nog nooit iemand ontmoet met zo’n geduld als jij
Zelfs met het water aan je lippen heb je zeeën van tijd
En dat je mij versterkt, da’s waarom het werkt

Hou me vast en laat me maar zorgen maken
Morgen ben ik vast weer mezelf

2// Fotoshoots – Ik ben weer begonnen met het maken van gezinsfoto’s. Ik kan dit namelijk prima doen met de afstandsregels die het RIVM stelt. Ik heb op Koningsdag de eerste weer mogen doen en ben super blij met het resultaat. Woon je in de buurt dan heb ik een mooie aanbieding. Je kunt een moederdagcadeaubon kopen en daarbij krijg je een armbandje speciaal voor mama of oma! Als je meer wilt zien kun je mij volgen op facebook!

3// Hebben jullie ook zo’n leuke koningsdag gehad? Ik had in de ochtend dus een fotoshoot en daarna had ik alle tijd met mijn gezin. Wij hebben de meest burgelijke koningsdag ooit gehad en ik moet eerlijk bekennen dat ik het nog niet eerder zo leuk vond!

4// Sinds vorige week zaterdag heb ik een abonnement gekregen op Storytel voor een samenwerking. Super tof en ik ga jullie er later nog meer over vertellen, maar echt wat een fijne manier om toch mijn boeken te kunnen lezen. Ik heb binnen no time Als Anderen slapen afgeluisterd een echte aanrader!

5// En als laatste mijn favoriete zomer drankje (ja dat weet ik nu al) de Somersby Sparkling Rosé. Dit is echt zo zo lekker helemaal ijskoud uit de koelkast in het zonnetje. Die helaas op dit moment niet aanwezig is, maar gelukkig volgende week weer!

Facebook Comments

Share this post