Happy momlife

img_0137
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op Vrijdag // No. 34

HAPPY FRIYAY! Het is vrijdag, voor als je even alle dagen kwijt bent. Tijd om mijn vijf op vrijdag met jullie te delen. De mooie momenten van afgelopen week. De momenten die mij even deden lachen of mij op vrolijkten.

Sofie haar verjaardag // Oh jongens dit was ECHT ECHT ECHT een hoogtepunt afgelopen week! Jeetje wat een mooie, bijzondere verjaardag was dit. Ik heb werkelijk alles uit de kast getrokken om er voor te zorgen dat ze een onvergetelijke dag zou krijgen. Geen eenzame, saaie verjaardag, maar eentje met heel veel aandacht, zoals het hoort op een kinderverjaardag. Dankjewel lieve vrienden, familie en volgers die hier allemaal aan bijgedragen hebben! De dag zelf kon ik het goed droog houden, maar vandaag (donderdag) ben ik MEGA dankbaar voor alles wat iedereen voor ons meisje heeft gedaan!

Aardbeien // De aardbeien zijn weer lekker en goedkoop bij de Jumbo dus wij eten elke dag aardbeien. Ik ontbijt met Griekse Yoghurt en aardbeien. Of van die eierwafels allemaal met verse aardbeien. Mmmm! Ik denk dat wij ze komend weekend met Pasen ook veel gaan eten lekker hoor!

Mojito’s // Dit is echt mijn favoriete zomerse drankje! Ik maak regelmatig de alcoholvrije variant thuis, dit recept moet ik nodig even weer online zetten, want hij is super lekker voor dit weer en super makkelijk om te maken. Ook met alcohol, maar dat doen we maar even niet met de kids in huis.

Beads From Joyce // Jaaa ik blijf het zeggen, maar ik vind het in deze tijd echt HEERLIJK om te doen! Ik heb zoveel leuke bestellingen gemaakt. Op dit moment heb ik ook een leuke actie ivm Sofie haar verjaardag. Je krijgt op iedere 2e armbandje 50% korting! Hoe leuk!

Tulpen // Er kwamen tulpen van Bolt Amsterdam binnen en ik word er helemaal blij van. De tulpen staan bij ons in huis, maar ook bij onze vrienden en familie. Als bedankt voor de raamvisites. Zo zo leuk!

Fijn paasweekend iedereen! 

Facebook Comments

Share this post