Happy momlife

img_9038
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // No. 33

Happy FriYAY! Het is vrijdag en in deze tijd is het juist goed en fijn om stil te staan bij de fijne en mooie dingen in het leven. Genieten van de kleine, toch wel grote dingen. Want de wij beleven nu een situatie die (hoe zuur ook) in de geschiedenis boeken komen. Een situatie waar onze kinderen hun kleinkinderen later over vertellen. 

1// Beads From Joyce – Vorige week deelde ik het al, ik ben begonnen met het maken van armbandjes. Ik vind het heerlijk om te doen en op het moment dat veel blog opdrachten stil gezet worden een extra inkomsten. Je kunt bestellen via Instagram of via Facebook. Ik heb ook een actie diegene die de 50ste bestelling plaatst ontvangt zijn bestelling kosteloos!

2// Het mooie weer – Het is echt prachtig weer helemaal vandaag. De verwarming hoeft niet meer aan en de kinderen kunnen goed hun energie kwijt. Ik kijk echt op tegen het moment volgende week dat het weer slechter gaat worden, dat de kinderen opeens binnen moeten gaan spelen. Ik denk namelijk dat er dan veel meer ruzie gemaakt gaat worden.

3// Insanity – Dit heb ik zolang gedaan na de bevalling van Sofie en dat werkte zo goed voor mijn lichaam. Aangezien de sportclub dicht is (waar ik me net had aangemeld) zoeken we andere manieren om te sporten. Samen met Ro gaan we maar weer aan de insanity en sporten voor onze bikini body!

4// Toffe initiatieven – Mensen wat zijn wij creatief! OVeral komen leuke activiteiten vandaan die je zelf thuis kunt doen of die je met je kinderen samen thuis kunt doen. Hoe tof is dat? Als ik zou wille kan ik iedere dag de kinderen iets nieuws aanbieden om te doen. Zo doe ze iedere ochtend een work-out met Nathan Rutjes. Maar ook worden er theater lessen teken lessen gegeven uit alle hoeken komt wel een leuke activiteit.

5// Aarbeien – De jumbo heeft weer aardbeien liggen die lekker goedkoop zijn en smaakvol. Ik ga hier morgen gebakjes mee maken. En ik heb er nu al zin in. Ik hoop ook echt tijd te vinden om alle lekkere recepten op kitchenmom.nl te zetten.

 

Facebook Comments

Share this post