Happy momlife

img_7037
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // No. 32

Happy FriYAY! Het is vrijdag de eerste week naar de vakantie en de kinderen zijn weer naar school. Tijd om alles te herpakken. Al het speelgoed weer naar boven te brengen en orde in de chaos te brengen. Ook tijd om weer lekker veel te bloggen en plannen te bedenken voor maart.

1// De gorgels – Ze hebben weer een nieuw boek, en Jochem Myjer heeft het weer gepikt. Hij schreef een nieuw deel van de Gorgels en net als de vorige keren hebben wij hem al meerdere keren gelezen. Je koopt het boek o.a. bij bol.com. Bobba voelt al dagen onrust. Het stormt en er is een grote golf Rilbibberbrutelaartjes op komst. De helft van de kinderen in de naburige stad is ziek geworden. Hij roept alle Buurgorgels naar buiten om ze te waarschuwen. Bobba en Belia verslaan bijna alle Brutelaartjes. Maar dan wordt Melle ziek… Bobba zet een grote operatie in gang van Doorsluisgorgels, Geneesgorgels en Waakgorgels. Want Gorgels doen alles om ervoor te zorgen dat hun Mensenkind weer beter wordt. Joebelabambam!

2// When calls the heart – Keek je vroeger ook naat het kleine huisje op de prairie? Dan vind je deze serie vast ook heel erg leuk. Het is een western serie die zich in het verleden afspeelt. De serie volgt het verhaal van de jonge welgestelde Elizabeth Thatcher die in 1910 in een klein dorp als onderwijzeres gaat werken. Ze komt terecht in Coal Valley, een dorp in West-Canada dat zijn bestaan dankt aan de plaatselijke kolenmijn. Aanvankelijk verloopt Elizabeths aankomst moeilijk, en ze is genoodzaakt les te geven in de saloon. Hier ontmoet ze Mountie Jack Thornton die denkt dat Thatchers rijke vader hem zijn dochter wil laten beschermen en hij vraagt directe overplaatsing aan. Later bedenkt Thornton zich en besluit te blijven.

3// Onze nieuwe ACTION kast – Wij haalden een kast op bij de action voor op onze slaapkamer en hij is zo leuk! Morgen komt er een aparte blog over online. Want dat is hij wel waard. De kast kost €40,- en is binnen no time in elkaar gezet.

4// Boos – Ik kijk sinds twee  week ongeveer het programma #boos van Tim Hofman en het is echt mijn quilty pleasure man man wat geniet ik ervan. De manier waarop Tim met mensen om gaat die onrecht aan doen aan andere LOVE IT. Niet iedereen kan het waarderen denk ik, maar ik wel!

5// Mijn fotografie – Ik weet niet of ik het al vaker benoemd heb, maar ik maak ook foto’s in opdracht. Ik heb al een zwangerschap, familie, cake smash gedaan. Nu mocht ik het babytje van een van mijn vriendinnen vast leggen en ik ben zo blij met het resultaat. Ik hoop dan ook dit nog meer te mogen doen. Je kunt hier mijn resultaten bekijken.

Facebook Comments

Share this post