Happy momlife

Therapie voor honden angst bij een kind
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // No. 31

Happy FriYAY en Happy V day haha! Oké wij doen niet echt aan Valentijnsdag, maar stiekem kan ik het toch niet helemaal laten om er iets mee te doen. De kinderen hebben vandaag feest op school waardoor ik geen lunchbox hoefde te maken, anders was deze geheel in Valentijns-thema geweest. 

De rapporten // Vorige week kregen de oudste twee hun rapport mee en ik ben zo zo trots op allebei! Ze hebben beide hun nukken en het is mooi om te zien dat ze ondanks hun dingetjes toch onwijs mooi ontwikkelen. Aron heeft vooral een hele grote sprong gemaakt en dat is natuurlijk onwijs fijn om te zien.

Honden therapie // Aron heeft sinds augustus therapie voor zijn hondenfobie en dat was/is best intensief. Gisteren hadden wij een intensieve training en er gebeurde dingen die wij nooit hadden verwacht. Er werd gewandeld met een hond, er werden koekjes gegeven en en er werd geknuffeld. Ik heb staan janken van trots en keek naar een mannetje die zo mega mega trots op zichzelf was en is.

Ons thuis // Wij hadden ook nog eens een leuke styling afspraak gisteren voor ons huis. En kunnen er weer mee vooruit. Wij gaan wat dingen vervangen in huis op langer termijn en nog wat verven. Ik ga jullie hier in maart meer over vertellen, maar het was in ieder geval heel erg leuk en inspirerend.

Rituals geurstokjes // Ons huis ruikt niet altijd even fris nog dankzij de vorige bewoonster. Het ruikt regelmatig nog naar rook terwijl wij echt heel veel hebben geverfd etc. Nu heb ik sinds kort standaard geur stokjes van rituals in huis staan en dit is zo’n heerlijk verschil!

Vlucht hs13 // Ken je deze serie al? Ik vind het echt weer een toffe Nederlandse serie. Ik heb hem nu bijna helemaal gekeken en ik vind het echt een aanrader.

 

Facebook Comments

Share this post