Happy momlife

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op Vrijdag // No. 30

Happy FriYAY! Het weekend is begonnen en wat heb ik er zin in! De meisjes gaan uit logeren dit weekend en wij hebben een date middag en avond met Aron. En zondag ga ik samen met mijn zus en Nana high tea-en. Ik heb er zin in!

1// Het weer – oke ik weet dat dit binnen enkele momenten weer over is. Maar Wauw wat was het afgelopen dagen heerlijk buiten. Ik vond het heerlijk om op mijn fiets in het zonnetje te fietsen en kreeg onwijs veel energie van het buiten zijn. Ik kan echt niet wachten tot de lente begint!

2// Ik liet mijn man een nieuw logo maken voor kitchenmom. En ik vind hem zo leuk! Hij is simpel maar erg passend bij mij en bij de site. Ik moet nu nog de hele site aanpassen, maar zodra dat klaar is alles weer lekker fris heerlijk! ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

3// Ik kijk tegenwoordig veel series op videoland momenteel kijk ik HS13 en Code Black. Ik ben dol op ziekenhuis series en Code Black past hier zeer goed bij. Daarnaast kijk ik met Ro samen nog naar Grey’s en wat andere series, maar veelal via videoland momenteel.

4// Ik heb in 2020 al een paar mooie campagnes mogen doen, zo mocht ik samenwerken met Terstal, Kippie en Weight Watchers en alle drie ben ik super blij mee en trots op! Ik hoop dat ik dit jaar met nog meer leuke merken mag samenwerken die goed bij mij en joyfromjoyce passen.

5// En de laatste is niet echt een ding, maar ik zit mega lekker in mijn vel. Alles lijkt weer op zijn plek te vallen en gaat goed. En dat is fijn! 2019 is namelijk een heel zwaar jaar geweest vooral door het ongeluk dat Ro heeft gehad en nog wat privé dingen die heel veel energie vroegen. Laten wij hopen dat 2020 zo door gaat. Duimen jullie mee?

Facebook Comments

Share this post