Happy momlife

img_5403
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // No. 29

happy FriYAY! En alweer zit er een week op, wat vliegt het voorbij! voor je het weet is het alweer krokusvakantie en begint de lente. Ben jij er ook zo klaar voor? 

1// a million little things – Oeps! ik heb een nieuwe serie verslaving. Ik ontdekte deze serie omdat hij bij videoland constant boven in beeld stond en ik dacht ach kan het eens proberen. Wat een aangrijpende serie, er gebeurt zoveel en je bent elke keer weer nieuwsgierig

2// Jochem Myjer deed tijdens zijn show een stuk van Lange Frans en toen wij daar waren kwamen wij niet bij van het lachen. Toen wij de show op 1 januari keken hadden wij het zelfde en nu staat ie op YouTube en lachen wij net zo hard. Hier in huis praton wij ook vaak zo, dankzij Jochem Myjer!

3// Ons huisje krijgt steeds meer een af gevoel. Afgelopen week konden wij eindelijk de kledingkast voor onze slaapkamer in elkaar zetten en het is zo’n toffe kast. Ik laat binnenkort alle delen van het huis zien die af zijn of bijna af zijn. Ik weet niet of ik eerder zo blij ben geweest met ons huis. Ik voel me hier zo thuis.

4// Ik ben ook super blij met mijn nieuwe maaltijd planner ik ontwierp hem zelf en je kunt hem ook printen. Ideaal! Het helpt mij met het eten gedurende de dag en ik hoef nu niet na te denken over wat ik pak of maak. De tussendoortjes vul ik meestal niet in, maar mijn ontbijt, lunch en avondeten wel. Deze hang ik op de koelkast en zo kan ik precies zien wat de bedoeling is.

5// Het is misschien wat stil op de blog, maar dat komt doordat ik druk onderzoek aan het doen ben naar waar ik over wil schrijven. Ik schreef altijd maar wat, maar wil het komende jaar meer groeien met joyfromjoyce, maar vooral met kitchenmom.nl. Ik merk dat ik daar veel voldoening uit haal en wil daar nog meer mee gaan doen. Daarnaast hebben wij privé allemaal belangrijke afspraken die ook veel energie kosten. Ik neem dus af en toe een stapje terug.

Facebook Comments

Share this post