Happy momlife

img_5125
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // No. 28

Happy FriYAY! Het is vrijdag en het weekend lacht ons weer toe. Stiekem ben ik heel erg blij dat het weer weekend is. Na een week van alweer veel ziekte ben ik best op en toe aan ‘uitslapen’ en niks doen. Ik laat mijn vijf op vrijdag van deze week zien. 

1// In november zijn wij naar Jochem Myjer geweest en vlak daarna hoorden wij dat de show op 1 januari op televisie kwam. Super tof, want wij wilden dit met Aron kijken. Aron heeft helemaal in een deuk gelegen vooral om het stukje van de bonaire meneer. Sinds vandaag steeds deze op YouTube en ik denk dat ik dit nog vaak ga horen dit weekend.

2// Wij hebben eindelijk nieuwe kasten in de woonkamer. Het begint nu eindelijk huiselijk in de woonkamer te worden. Een tijdje geleden hingen wij de gordijnen achter op die ik van voordeelgordijnen kreeg en nu staan de kasten er. Heerlijk als het plaatje compleet wordt. Nu nog de boel stijlen en alles een goed plekje geven.

3// Ook eentje het vermelden waard is de verbouwing van de zolder die inmiddels bijna klaar is! Aron heeft een hele tijd bij Soof geslapen en kan na het weekend als het goed is weer terug naar zijn eigenkamer. Als hij helemaal klaar is laat ik zien hoe het is geworden!

4// Ook deze week kan weight watchers niet ontbreken in het lijstje. Ik ben afgelopen week al onder de 90 kilo beland en dat betekent dus dat ik meer dan 4 KG ben afgevallen. WAUW! Ik ben hier dus echt mega blij mee en dit geeft een goede motivatie om nog even zo door te gaan.

5//  BNN is weer begonnen met de programma’s die ik graag kijk. Dinsdag begon vier handen op één buik en gisteravond konden we weer mee kijken met over mijn lijk. Twee programma’s die mij heel erg kunnen raken en ik elk seizoen heel trouw bekijk. Kijken jullie hier ook na?

Facebook Comments

Share this post