Happy momlife

img_3590
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // No. 27

HAPPY FRIYAY! De eerste vrijdag van het jaar en dan zit de eerste week er al weer op haha! Wat een gekke week was het he? Ik ben blij dat het allemaal weer achter de rug is en dat we weer normaal kunnen leven en eten. Ook de kinderen zijn weer toe aan een normaal ritme. 

1// Virgin River – Ik ben helemaal verknocht aan deze serie. Ik vind hem zo leuk! Er zitten ook zoveel verschillende verhalen in dat je wel moet blijven kijken. Virgin River is gebaseerd op de boeken van Robyn Carr met dezelfde titel. In totaal zijn er ruim twintig boeken geschreven door Carr, waardoor de romantische dramaserie heel wat seizoenen vooruit zou kunnen. De reeks draait om Melinda Monroe. Na een groot persoonlijk drama besluit ze opnieuw te beginnen in het kleine dorpje Virgin River als verpleegkundige. Settelen in het dorp blijkt echter niet zo makkelijk. Ik las vandaag dat seizoen 2 ook al is aangekondigd en daar ben ik heel blij mee!

2// Het vernieuwde WW – Ik ben al bijna 2 maanden het vernieuwde WW aan het testen en het bevalt zo onwijs goed! Er is voor iedereen een passende variant. Daarnaast is WW de enige manier geweest waarbij ik echt goed ben afgevallen. Alleen raakte ik weer zwanger en kwam het daarna niet weer goed. Nu met de juiste motivatie lijkt het al erg goed te gaan!

3// Een opgeruimd huis – Gisteren heb ik alle kerst spullen het huis uit gedaan. Alles een nieuw plekje gegeven en goed schoon gemaakt. Het was de hoogste tijd om weer alles even aan te pakken. Een nieuw jaar met een fris en schoon huis.

4// Zelfzorg – Gisteren belde ik ook direct de huisarts voor mijn darmen, ik heb zoveel last ervan. Dit had ik ‘vroeger’ ook, maar het verdween toen ik zwanger was. Nu lijk ik volledig ontzwangert, want mijn buikpijn is weer enorm. Ik hoefde gelukkig niet langs te komen en kon via de assistente mijn oude vertrouwde poeders regelen die mijn darmen hopelijk weer op gang gaan brengen. Nu dus ook weer goed op mijn voeding letten, want ik kan dit voorkomen door bepaalde dingen te laten staan.

5// Vorige week kondigde ik aan dat ik meer ga doen met Fotografie en dat bleek een goede stap. Ik heb voor nu al 3 boekingen staan en ik wilde er eigenlijk maar 2 per maand doen. Voor nu vind ik het we lekker, want op deze manier ka ik mijn portfolio uitbreiden en kan ik laten zien wat ik kan. Via mijn facebook pagina kun je alles hiervan zien.

Facebook Comments

Share this post