Happy momlife

img_3005
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op Vrijdag // No. 26

Happy firYAY! Het is vrijdag en het weekend staat voor de deur en wat voor weekend en wanneer deze blog online staat is het ook nog eens kerstvakantie! Heerlijk. Tevens is het vandaag mijn 28ste verjaardag YAY! 

1// The good doctor seizoen 3 is in Nederland begonnen! Vorige week maandag stonden de eerste twee afleveringen online op Videoland en ik heb ze natuurlijk bekeken. Ik hou van deze serie, ik hou sowieso van doktersseries. Elke maandag komt er een nieuwe aflevering op Videoland. YES!

2// Aron zijn kinderfeestje was een groot succes dat deelde ik vorige week natuurlijk al, maar echt als ik op terug kijk heb ik zo genoten en hij ook. Het is best lekker voor een keer om toe te mogen kijken dan zie je pas echt hoe erg je kind geniet.

3// Vorige week donderdag had ik sinterkerst met mijn lieve vriendinnen en het was weer geweldig! We hebben super lekker gegeten met z’n allen en hebben daarna een uur foto’s gemaakt met elkaar haha om uiteindelijk het kerstspel te doen. Ik ging met Riverdale mokken naar huis, een mooie windlicht en een glazen rietjes beker.

4// Vorige week vrijdag gingen wij naar Disney on ice  en dat was een groot succes. Wij zijn nu 6 of 7 keren geweest en ik kan er nog elk jaar weer van genieten. Het blijft een magisch ijs festijn! Deze keer mochten wij ook achter de schermen

5// En de laatste natuurlijk mijn verjaardag! Ha ik ben vandaag 28 jaar en op het moment dat ik dit schrijf voel ik me niet heel jarig. Mijn meisjes zijn beide ziek en vannacht heb ik een paar uurtjes geslapen, omdat Fleur oorpijn heeft. Daarnaast is een deel van de visite ook ziek, dus alle taart is voor Joyce! 😉 haha! De meisjes waren al verdrietig dat ze ziek zijn op mijn verjaardag, gelukkig hebben ze 2 weken vakantie en kunnen we mijn feestje nog vaak genoeg vieren de komende weken en jaren.

Facebook Comments

Share this post