Happy momlife

img_1599
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op Vrijdag // No. 25

Happy FriYAY! Het is vrijdag en er staat weer een weekend voor de deur. Hier zijn wij ook allemaal wel heel erg toe aan het weekend na alle sinterklaas drukte van afgelopen weken. Tijd voor rust en kerst sfeer! Ik heb er zoveel zin in haha! Gelukkig staat de kerstbooom hier nu al een week.

1// Ik begin met mijn happy friday moment dat Sinterklaas het land uit is. Daag Sinterklaas ik ben je weer helemaal zat haha! De kinderen krijgen hopelijk weer een beetje hun rust terug. Al is dat voor de oudste nog wat lastig aangezien hij volgende week zaterdag 9 gaat worden. Maar overall zal er weer rust zijn en geen spanning YES!

2// Van Sinterklaas kreeg ik een led kaars en ook vanuit een samenwerking kwamen er twee binnen afgelopen week. Ik vind het zo gezellig staan en kan nu in ieder geval op een veilige manier kaarsjes branden terwijl de kinderen wakker zijn. Daarnaast is het ook veel beter voor het milieu en je eigen gezondheid. Voor een lekker geurtje zet ik mijn diffuser graag aan.

3// Over de diffuser gesproken, momenteel heb ik bijna de hele dag het geurtje christmas spirit aan staan. Een hele lekkere kerst geur die je helemaal in de kerstsfeer brengt. Lekker kruidig maar ook weer een beetje zoet (Sinaasappel).

4// Ik ben lekker bezig voor de kerst op kitchenmom en krijg daar zoveel energie van. Er staan allerlei ideetjes op voor het kinderkerstdiner en ik heb heerlijke recepten voor grote mensen op de site staan. Twee keren per week maak ik recepten voor de site en tot dusver lukt het elke keer! Ik zou het super tof vinden als jullie de site ook volgen via facebook of instagram.

5// En deze kan ook echt niet ontbreken ik ben dol op kerst commercials. En deze van de jumbo is weer mooi. Morgenvroeg komt er een mooi overzicht online met kerst commercials ik ben benieuwd of er eentje is waarvan ik dit jaar tranen krijg. Dit zal namelijk niet de eerste keer zijn haha!

Facebook Comments

Share this post