Happy momlife

img_0944
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op Vrijdag No. 24

Happy FriYAY! Het is vrijdag tijd voor een nieuwe vijf op vrijdag. De laatste van november! Oh man ik ben helemaal euforisch dat het eindelijk zover is. Mijn favoriete maand begint zondag aan elke vezel in mijn lichaam (euh oke?) haha kan ik merken dat het zover is. Mijn vijf op vrijdag zal dan ook heel erg in een bepaald thema zijn. 

1// Gisteravond ging ik met een vriendin naar Last Christmas in de bioscoop. Wat een mooie film! Ik deelde gisteren een blog met typische kerstfilm dingen, maar deze had er niet veel van. Het was geen typische kerstfilm, maar een hele mooie film! Een sterk verhaal waarbij ik toch ook zeker wel moest huilen aan het einde haha! Mocht je nog willen gaan dan zeg ik DOEN!

2// De kerstboom staat! Ro was gisteren weg en toen heb ik stiekem alle kerstspullen naar beneden gehaald. Ik heb gekozen voor de rode en witte ballen en vanavond bij de intratuin ga ik nog op zoek naar gouden ballen. De meisjes vinden het ook helemaal geweldig.

3// Ik heb gisteren ook direct een foto gemaakt voor ons kerstkaartje en hij gaat zo leuk worden! De kerstboom stond en wij hebben persoonlijke kersttruien voor het hele gezin. Je kunt het vast al wel raden. Binnenkort deel ik het eindresultaat met jullie!

4// Ik ben heel erg druk bezig met afvallen. Ik heb eindelijk de juiste motivatie en dat in de moeilijkste tijd van het jaar. Maar ik denk juist als ik het nu kan dan kan ik het het hele jaar doen! Ik heb geleerd nee te zeggen tegen al het lekkers en het gaat mij onwijs goed af en ik merk ook duidelijk verschil aan mijn kleding en mijn gezicht is al minder bol. Hopelijk gaan we het de komende tijd volhouden.

5// Als groot kerstfan verwacht je natuurlijk ook een geweldige kerstplaylist toch? Nou die heb ik ook! Op spotify speel ik de hele dag mijn kerst afspeellijst af. Heerlijk!

Facebook Comments

Share this post