Happy momlife

img_1182
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op Vrijdag // No. 23

Happy FriYAY! Het is vrijdag en het weekend staat voor de deur! Ik kan in deze tijd van het jaar zo erg uitkijken naar het weekend. Er staan zoveel leuke dingen gepland en het is gewoon veel gezelliger. Nog een week bijvoorbeeld en dan ga ik de kerstboom hier in huis opzetten YES, zin in!.

1// Noëlle – Disney plus is sinds vorige week overgegaan op de betaalde versie en heeft daardoor een heleboel films er bij. Eén van de films die ik ontdekte is de kerstfilm Noëlle en dit vind ik een echte aanrader. Het is een typische familie kerst film, maar hij is onwijs leuk. De kerstman is opeens een vrouw, maar hoe dat gaat is leuk om te zien. Tip van mij om te gaan kijken dus! Hij kan ook in het Nederlands afgespeeld worden, dus je kunt hem ook kijken met het hele gezin.

2// Menstruatie armoede actie – Het kan je niet ontgaan zijn, maar ik ben nog steeds druk aan het inzamelen voor de voedselbank en andere instanties die menstruatie producten goed kunnen gebruiken. In het begin kreeg ik onwijs veel financiële donaties en nu zijn het voornamelijk producten wat helemaal goed is! De producten gaan vaak gepaard met een kort gesprekje en het is zo mooi om te zien en horen hoe andere mensen erover denken. Iedereen die gedoneerd heeft bedankt!!

3// Sinterklaas periode – Ik was altijd van de kerst, maar ook deze periode van het jaar vind ik al heel gezellig.  ’s Avonds na het eten lekker het sinterklaas journaal bekijken en het hele tafereel rondom het schoenzetten. Ik vind het gezellig!

4// Young Living Christmas Spirit – Ik gebruik de producten van Young Living en gisteren kwam er een nieuw product voor mij binnen. Ik ben dol op kerst en daarom vond ik dat Christmas Spirit wel bij mij past. Hij ruikt heerlijk en ik krijg echt zoveel zin in de kerst hierdoor!

5// Kerst YouTube video’s – Sorry maar ik heb een nieuwe quilty pleasure haha! Ik zit opeens de hele tijd video’s te bekijken van mensen die hun huis decoreren in kerst style hahah. En ik vind het leuk en krijg er zo’n warm gevoel van. Ik probeer Ro ook over te halen om de kerst spullen naar beneden te halen. maar ik moet van hem echt wachten tot volgende week. Langer kan niet, want ik moet kerst content maken voor de blog en daarbij horen natuurlijk ook foto’s.

Fijn weekend! 

Facebook Comments

Share this post