Happy momlife

IMG_8374
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op Vrijdag // No. 22

Happy FriYAY! Vorige week kwam er geen vijf op vrijdag online, omdat ik er niet aan toe kwam. Het was een drukke week door de vakantie van de kinderen. Deze week is er weer wat rust 

1// Yes mijn nieuwe bakfiets is al binnen! Afgelopen woensdag kwam hij binnen en wat is hij fijn! Ik heb al aardig wat fietsritjes gemaakt. Ik vind het ideaal om zo met de meisjes te kunnen fietsen en ook nog boodschappen mee te kunnen nemen. Ideaal! Ik ga nog veel meer vertellen over de bakfiets de komende tijd.

2// Afgelopen week ontdekte ik de sleutel van Beau van Erven Dorens net als Het Amsterdam project en Het Rotterdam project twee mooie programma’s. De eerste twee afleveringen staan op videoland, en iedere dinsdag komt er een nieuwe aflevering online. Tip van flip om te kijken. Het zet je even in je eigen perspectief vind ik.

3// Vorige week ging ik met vriendinnetje Eva naar Krezip toe en wat was het mooi! Ik luisterde vroeger altijd naar Krezip en vond het dan ook heel tof dat Eva mij mee vroeg. Ik kan echt onwijs genieten van concerten van goede artiesten en dat is Krezip absoluut. Ze hebben ook een nieuwe cd uitgebracht dus we kunnen weer even verder genieten.

4// Dit is misschien een hele gekke maar ik heb dus spierpijn en ik vind dat zo’n fijn teken haha! Ik ben sinds 2 weken bezig met de sportschool en deze week heb ik een rondje apparaten gedaan en cardio. Zondag heb ik een intake en krijg ik een persoonlijk programma en dan gaan we echt knallen! Weg met de overtollige vetjes! Hopelijk kan ik het volhouden zonder last te krijgen van mijn bekken.

5// En als laatste heb ik de woonkamer anders ingedeeld. De eetkamer tafel staat tegen de muur aan waardoor er veel meer ruimte ontstaat voor de kinderen om te spelen. Fleur vindt dit helemaal geweldig, want sinds ik het heb omgebouwd is ze nog liever aan het spelen met haar keukentje en poppen. Ons moedertje <3.

Facebook Comments

Share this post