Happy momlife

IMG_0456
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // No. 21

HAPPY FRIYAY! Wat vliegen de weken voorbij hé? Ik heb echt het gevoel dat de sinterklaas periode al ieder moment kan beginnen en dat de kerstboom ook bijna op mag. Nu klopt dat natuurlijk wel, want over een maand zitten we volop in de Sinterklaas feestjes en niet vele later mag de kerstboom dan ook echt op. Maar zover is het nog niet, eerst nog Halloween en Sint Maarten. 

1// Vorig jaar op tuckerville hebben wij een kampvuursessie gehad met Suzan en Freek en op dat moment was ik al dol op ze! Ik heb dan ook veel van hun covers geluisterd. Inmiddels hebben ze hun eigen CD uit en staat ie constant op repeat. Ik hou niet van Nederlandstalig muziek, maar Suzan en Freek weten dit wel goed te doen! YES!

2// Onlangs gingen wij met mijn schoonouders naar de show van Jochem Myjer, ik heb zo hard gelachen een paar dagen later deden wij nog steeds zijn grapjes na. Dat doen wij sowieso hier in huis al heel veel. Maar nu nog een beetje extra.

3// Op videoland is meisje van plezier weer begonnen met een nieuw seizoen en ik vind dit zo leuk om naar te kijken. Ro vindt dit niks dus ik kijk dit als hij weg is. Dikke prima! Meisje van plezier is een Nederlandse dramaserie over huisvrouw Nadine, die na het vreemdgaan van haar man haar onafhankelijkheid hervindt door als highclass-escortgirl te beginnen. Voor de zorgzame, maar levenslustige Nadine heeft altijd alles in het teken van haar gezin gestaan. Achter de façade van afhankelijkheid schuilt echter een krachtige vrouw met een enorme levenshonger. Ze komt dan ook volledig tot bloei op het moment dat ze dacht dat ze het allerdiepst zou vallen.

4// Vanaf vanmiddag 14 u hebben de kinderen een eek vakantie en ik ben er aan toe. Even geen wekker zetten en genieten van elkaar. Ik heb allerlei leuke activiteiten bedacht om in de vakantie te doen. Aangezien het mooi weer gaat worden hoop ik ook veel buiten te zijn met de kinderen.

5// En als laatste favoriet is dat ik echt heel erg blij ben met alle leuke reacties op de blog de laatste tijd. De cijfers groeien mooi en jullie reacties zijn gewoon heel erg leuk! Ik krijg daardoor weer frisse moed om lekker door te gaan.

Facebook Comments

Share this post