Happy momlife

babboebakfiets
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // NO. 20

HAPPY FRIYAY! Het weekend staat ons weer op te wachten. YES! Dit weekend staat voor ons in het teken van tennis, Aron heeft namelijk tenniskamp en zondag mogen wij samen met het een ouder/kind toernooi spelen. Maar eerst nog de vrijdag doorkomen.

1// Afgelopen week ging ik voor het eerst sinds tijden naar de sportschool met een vriendin. Wij deden een steps work-out en wat was het fijn! Daarna direct aangemeld om de komende tijd twee keren per week heen te gaan. Maandag avond vaste steps avond en de andere dagen een andere work-out.

2// Gisteravond was Ro naar MMA en ik lag op de bank. Ik had al mijn series uitgekeken en toen zag ik opeens Raising Dion op netflix. Ik dacht dat het een soort van Mathilda was, maar het is heel anders. Ik kan niet wachten om morgenavond de rest van de serie te bekijken!

3// Mijn nieuwe bakfiets. Oké hij is er nog niet maar over 2-3 weken zijn wij in het bezit van een Babboe City. En ik ga je er alles over vertellen. Eerst nog even wachten tot hij binnen is. Lekker fietsen met de meisjes. En hij zal ingezet worden voor Feestjes voor Kinderen.

4// Fleur is weer een maatje gegroeid en had wat kleding nodig. Ik koos wat kleding items uit bij Marks & Spencer en WAUW ik vind het zo leuk allemaal! Het is heel klassiek en netjes. Echt een Engelse stijl! Ik kocht daar al eerder vestjes voor Fleur toen ze nog kleiner was. Komende week zal ik alle outfits laten zien in een aparte blog.

5// En last but not least de herfst is begonnen mensen! En ik ben er zo zo zo blij mee. Ik hou van dit tijd van het jaar. Herfst, Halloween, SInterklaas en kerst! Kom maar door met alle gezellige momenten. Ik ben ook iemand die heel erg kan genieten van een flinke regenbui. Een lekkere herfstwandeling en ik kan nog wel even door gaan. Welkom herfst ik ben blij dat je er bent!

Facebook Comments

Share this post