Happy momlife

getrouwd trouwen
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // No. 12

Happy FriYAY! Het weekend staat voor deur. Eindelijk een weekend om even bij te komen van alle drukte en tijd door te brengen met elkaar. En hopelijk wat te klussen in ons huis aangezien het nog niet af is. Mijn vijf op vrijdag komt niet iedere week online, maar deze week heb ik er weer eentje!

getrouwd trouwen

1// Ik zag bij Monica Geuze al voorbij komen dat er een nieuwe reeks van Bevallen met kwam. Afgelopen week ben ik begonnen met kijken.  En ik vond het echt zo mooi om te zien. Ik vind bevallen één van die mooiste dingen die je mee kunt maken.

2// Ik ontving een pakketje van Stokke met de Tripp Trapp Storage. Super handig product om aan de Tripp Trapp te bevestigen. Super handig voor een slabber, en nog wat andere dingen die handig zijn om bij de hand te hebben tijdens het eten.

3// Ik ben de laatste tijd van de podcasts en nu heb ik die van Kim Munnecom ontdekt. En het laat mij echt nadenken over alles. En ik merk dat ik echt hard aan een heleboel moet gaan werken. Persoonlijk, maar ook zakelijk gezien. Ik volg momenteel een persoonlijke coaching, maar ik denk dat ik ook een zakelijke coaching wil gaan doen. Om mijn doelen concreter te maken en om te kijken wat ik wil ook echt is wat ik wil.

4// Ken je het Australische drankje Bundaberg? De smaak blood orange is echt heel lekker en verfrissend op warme dagen. Het is wel een wat duurder drankje maar zeker weten een dikke aanrader om tussendoor te nemen op warme dagen als je je water even flauw bent of bij een BBQ.

5// Gisteren hadden wij oudergesprekken voor Aron en Sofie en ik ben zo trots op beide! Aron die keihard heeft gevochten om op niveau te komen en dit vast te houden. Hij mag dan ook hartstikke trots op zichzelf zijn dat ie het gehaald heeft en naar groep 5 gaat na de vakanatie! En Sofie die op school een heel ander kind blijkt te zijn dan thuis haha. Na de vakantie zal ze verder gaan in groep 1.

Facebook Comments

Share this post