Happy momlife

img_1132
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // No. 11

Happy FriYAY! Het is vrijdag en ik kan echt niet wachten tot het weekend begint! Er staan allemaal leuke dingen op de planning en vooral veel quality time met de kinderen. Ons weekend bestaat dit weekend namelijk uit 5(!!) dagen. Naast het pinksterweekend hebben de kinderen nog 2 vrije dagen, heerlijk! 

1// Met stip op nummer 1 is natuurlijk het mooie weer! Wij zijn afgelopen week een heleboel buiten geweest. Hebben de BBQ voor het eerst aan gehad en met water gespeeld. Ik hoop dat er nog veel van deze zomerse dagen aankomen.

2// Ook hebben wij deze week onze vakantieplannen gemaakt. Wij gaan een tent uittesten en daarmee naar de camping. Dit is natuurlijk allemaal afhankelijk van hoe Ro zich voelt, maar ik hoop dat ie er dan wel een beetje weer is. Waar wij heen gaan ga ik jullie allemaal nog vertellen.

3// Ik kreeg afgelopen woensdag een bos pioenrozen van mijn schoonmoeder en ze staan zo mooi in huis. Ik heb besloten dat ik neppe pioenrozen in huis wil.

4// Wisten jullie al dat Fleur op een peuterbed slaapt?! Als je mij lang volg weet je dat Fleur een hele moeilijke slaper is (geweest). Ik was er klaar mee en samen met mijn ouders ging ik op jacht voor een peuterbed. Inmiddels slaapt ze al een hele week door!! Ik had geen betere beslissing kunnen nemen. Het ledikantje is inmiddels opgehaald dus er is geen weg meer terug. Bye bye baytijdperk in huize N.

5// Ik heb afgelopen woensdag een eerst coaching gehad, of nou ja de intake. En ga vanavond mijn eerste coachingsgesprek in. Ik ga aan mezelf werken als moeder met een coach in de hoop wat meer rust te krijgen en meer regelmaat te krijgen. Ik ga hier nog meer over vertellen als ik verder ben in de coaching.

Facebook Comments

Share this post