Happy momlife

img_0903-1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // No. 10

HAPPY FRIYAY! Vrijdag tijd om stil te staan bij een aantal mooie, fijne momenten van afgelopen week. Maar ook tijd om aandacht te schenken aan nieuwe ontdekkingen. 

1// Gisteravond hadden wij een filmavond met Aron en Sofie. Aron leest in de klas Matilda en dit is één van mijn favoriete films. Tijd om hem eens te bekijken met de kinderen. Er stond chips op tafel en er was een smoothie bij. De gordijnen gingen omlaag, want het is veel leuker als het donker is. Dit moeten wij echt vaker doen!

2// Ik ben dol op fijne pennen voor het maken van mijn vele lijstjes (haha) het liefst gebruik ik uitwisbare pennen. Onlangs ontdekte ik een uitwisbare pen van stabilo (hier gebruik ik ook de markeerstiften van). Deze pen schrijft echt super fijn en ideaal voor mijn planner. Afspraken die niet door gaan kan ik makkelijk uit gummen.

3// Mijn nieuwe jurk van miss etam moet ook echt in het lijstje. Ik wil graag de link delen, maar helaas is hij online al uitverkocht. Wie weet kun je hem in de winkel nog vinden. Ik heb een maat L aan, maar had van deze jurk ook een M aan gekund, hij zit zo lekker! Kom maar door met het mooie weer, ik wil al mijn nieuwe jurken aan.

4// Ik was al begonnen aan Grey’s, maar nu kijken Ro en ik het samen. Dus ik moest er nog iets naast hebben om alleen te kunnen kijken. Ik besloot te beginnen met temptation USA. Dit is een hele andere level van Temptation Island, zoveel beter ook!

5// En als laatste mag het nieuwe bed van Fleur absoluut niet ontbreken. Het is een bed van ikea die wij koper hebben gespoten waardoor hij heel tof in haar kamertje staat. Nu moet de rest van haar kamer nog af, maar het geheel gaat echt heel tof worden!

Facebook Comments

Share this post