Happy momlife

outfit 2
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // No. 09

Happy FriYAY! Het is vrijdag en na een tijd van stilte op vrijdag is hier weer mijn vijf op vrijdag blog! Vijf mooie, fijne en/of lekkere momenten van de afgelopen week. Het was een fijne week waarbij ik wel weer wat moest bijkomen van het ziek zijn, maar wel een heleboel gedaan kreeg.

1// Ik zit meer alleen momenteel waardoor ik een serie moest zoeken die ik alleen kan kijken. Ik kwam uit bij Grey’s anatomy. Ik wil deze serie al heel lang kijken en ik deed ook al eerder eens een poging toen haalde alleen Videoland het eraf. Nu dus een nieuwe poging en tot dusver kom ik aardig ver.

2// Samen met Ro ben ik ook begonnen aan een nieuwe serie, namelijk Undercover op Netflix. Deze Nederlands/Belgische serie moet iedereen zien! Hij is leuk en voor een Nederlandse serie vinden wij hem erg goed. Tip van Joyce en de rest van Nederland geloof ik.

3// En dan nog een hele handige tip die ook te maken heeft met series kijken. Ik heb namelijk vaak het probleem bij videoland dat hij niet onthoudt bij welke aflevering ik ben geweest en ik let daar eerlijk zelf ook niet op. Nu hou ik mijn series bij met de app MijnSerie, zodat ik makkelijk terug kan zien waar ik ben gebleven, handig!

4// Ik (en Tamara) wij zijn samen weer aan het lijnen. Of nou ja ik volg geen dieet ofzo maar let gewoon heel erg op wat ik eet. Ik heb het brood weer aan de kant gegooid, dit vind ik sowieso al niet zo heel lekker en ik krijg er buikpijn van. Ik ben weer aan de VitaLu crackers. Dit is echt een lekker lunch. Je kunt ze rijkelijk beleggen en ik probeer hier zoveel mogelijk in te variëren.

5// Een paar weken geleden kwam er een nieuw jurkje van H&M binnen. En hij zit zo fijn! Met het mooie weer wat er de afgelopen dagen is geweest is het echt een heel prettig jurkje om te dragen. Daarnaast vind ik hem ook gewoon goed staan. Mag ik dat zeggen ja toch? Op Bovenstaande foto heb ik hem aan met een panty eronder, maar ik draag hem natuurlijk met blote benen. Hij is dus van H&M en je vindt hem hier.

 

Facebook Comments

Share this post