Happy momlife

7740981653570869316_img_1291
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op Vrijdag // No. 08

HAPPY FRIYAY! Iedere vrijdag deel ik mijn vijf favorieten van de afgelopen week. Het weekend ligt weer op de loer en ik heb er weer zin in! Er kan dit weekend weer geklust worden in ons nieuwe huis en zo word het steeds een beetje mee ons thuis. 

Een // Ons huis is echt een gelukspuntje van het jaar! Het is zo’n fijn plekje, de kinderen voelen zich vanaf het eerste moment thuis. Ze spelen continu buiten en het doet mij heel erg denken aan mijn eigen jeugd. Wij waren ook altijd buiten. Ook Ro en ik voelen ons heel erg thuis ondanks dat het nog lang niet af is en wij nog genoeg te doen hebben ben ik al trots op ons plekje. Er moeten nog kasten komen in de woonkamer en dan moeten wij het nog flink aankleden, maar het is een fijn plekje!

Twee // Het is bijna moederdag en hoe leuk is het om moeders te verwennen met een leuk cadeautje. Ik kreeg van my Jewellery een moeder en dochter armbandje leuk om samen met je dochter te dragen of om te geven aan je moeder voor moederdag. ik heb de zilveren variant gekregen en ze liggen klaar om moederdag weg te geven.

Drie // Ik blijf nog even bij het eten, want Jumbo heeft weer 2 bakken aardbeien voor €5,- en ik vind dat altijd zo’n fijne aanbieding. Iedereen hier in huis is dol op aardbeien (en druiven trouwens) niet aan te slepen. Ik vind vooral een bakje aardbeien in combinatie met banaan erg lekker of aardbeien op een zachte wafel/eierkoek mmm!

Vier // De Garnier Bio lijn die ik ontving is echt heel fijn. Ik ben al heel lang dol op de producten van Garnier, maar deze zijn nog fijner. Ik ben ze aan het testen en er komt een uitgebreide review van online.

Vijf // Ik heb er een hobby sinds wij dit huis hebben, een hele leuke is het niet maar het is wel echt heel satisfying. Ik ben namelijk heel druk bezig met het wit maken van de voegen in ons huis. Hier zitten nog van die lelijke cement voegen in en dat vinden wij helemaal niet mooi en ziet er erg goedkoop uit. Elke dag doe ik een klein stukje in de hoop volgend jaar (haha) alles een keer af te hebben. Voor de wc gebruik ik een voegenmarker en voor de badkamer gebruik ik voegenfris. Ik heb meerdere producten geprobeerd, maar dit vond ik het fijnst.

Facebook Comments

Share this post