Happy momlife

IMG_1295
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // No. 07 – De denemarken versie

Happy FRIYAY! Speciaal vanuit Denemarken (één van onze laatste dagen hier) schrijf ik deze vijf op vrijdag en ik noem het maar de Denemarken versie. Aangezien wij hier de hele week zijn lijkt het mij leuk om hier onze favoriete momentjes te delen. Ik ga ook nog uitgebreide blogs schrijven over Denemarken.

1// Pepsi lime – Hier in Denemarken verkopen ze Pepsi lime, mijn favoriete drankje is Pepsi citroen, maar oef de lime variant is nog vele malen lekkerder! Misschien nog maar even een sixpack scoren voor de terugreis/thuis.

2// De ijsjes hier zijn ook ongekend haha! Je hebt echt grote ijsjes voor in verhouding weinig geld vind ik. En daarbij is het ook nog eens heel erg lekker allemaal! De kindjes kiezen graag voor smarties ijs, maar het softijs is ook heel erg lekker. Ik heb zelfs een ijsje gehad die voor de helft gevuld was met softijs en andere helft met gesmolten marshmallows. HEERLIJK! Dikke vette aanrader als je hier bent is dus een ijsje! De wafeltjes voor de ijsjes maakten ze hier in de omgeving ook overal zelf.

3//  Het weer in Denemarken was ook heel erg mooi! Mijn huid is licht verkleurd en de winterjassen waren meer uit dan aan, heerlijk! Ik had gelukkig outfits voor het hele gezin meegenomen die je met mooi weer en met slecht weer kunt dragen wel zo handig!

4// De week voor dat wij op vakantie gingen ontving ik een nieuwe buggy namelijk de QBIT+ ALL-TERRAIN precies op tijd voor de reisjes en vakanties die op de planning staan. Het is een compacte buggy waarmee je op veel terreinen kunt lopen super super fijn! Hij loopt lekker, maar alles over deze buggy komt binnenkort op de blog te staan.

5// Legoland! Ha deze had misschien wel bovenaan moeten staan maar dit was zo’n leuke ervaring. Wij zijn er twee dagen geweest en dat was ook wel heel erg fijn. De kindjes vonden het geweldig en konden meermaals in diverse attracties. Vinden jullie het leuk om ook hier onze bevindingen van te lezen?

Op naar Nederland! 

Facebook Comments

Share this post