Happy momlife

4eee4e5a-2b2a-48d5-9f56-7ac978cbc875
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // No. 06

HAPPY FRIYAY!  Vorige twee weken kwamen er geen vijf op vrijdag blogs online. Het was te druk met ons nieuwe huis. Ook afgelopen week was het druk, maar dat lees je maandag in mijn weekoverzicht. Vandaag deel ik weer mijn vijf  op vrijdag met jullie. Wat viel mij op? Wat vond ik leuk? Maar ook wat ik lekker vond.

1// Afgelopen week had ik echt een heel fijn avondje met mijn vriendinnen. het was echt heel gezellig en er was voldoende lekker eten. Ik was al de hele week met zieke kinderen (en een zieke man) en dan kan ik echt even genieten van een momentje me-time. Heerlijk! Eigenlijk moet dit gewoon 1 x per maand ofzo!

2// Over een paar dagen  is Sofie jarig en ik vind het zo leuk om haar verjaardag weer voor te bereiden. Ondanks dat geen van beide huize direct een huis is haha! Maken wij er toch een tof feestjes van. Het thema is regenboog/donut.

3// Niet alleen Soof haar verjaardag is leuk, haar verjaardagscadeau ook! haha Ze krijgt een poppenhuis van Petit Amelie. En ik vind hem zelf zo leuk! Ze kan hem gebruiken met haar playmobil of de poppenspulletjes die erbij horen.

4// Op instagram zag ik heel vaak de tip Selling Sunset voorbij komen. Dit gaat over een groep vrouwelijke makelaars in LA. Echt heel leuk om te zien, lekker over de top.

5// En wat echt niet kan ontbreken in mijn lijstje met favorieten is ons huis! Hij wordt echt zoo zoo zoo mooi! Ik kan niet wachten tot wij volgende week over gaan. Dan moet er alsnog wel wat gebeuren hoor, maar het grootste is dan gedaan en dat is al super fijn!

Facebook Comments

Share this post