Happy momlife

-5835405036410210792_img_0189
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // no. 05

HAPPY FRIYAY! En wat voor één, vandaag is een leuke dag waarom? Dat kun je morgen lezen, daar ga ik nu nog niks over zeggen haha.

1 // Afgelopen week heb ik veel tijd met vriendinnen door gebracht. Afgelopen weekend ging ik met mijn van mijn pufclub uiteten en daarna besloten wij nog te gaan bowlen. Ik heb in tijden niet zo hard gelachen heerlijk! En gisteravond had ik de verjaardag van twee vriendinnen. Ik merk dat ik weer steeds liever de deur uit ga. Ook een voordeel aan kinderen die groter worden.

2 // Binnenkort krijgen wij een nieuw gasfornuis en ik kan er echt naar uitkijken. Op dit moment kook ik met 2 pitjes en een kleine oven. Straks weer een fijne vierpits gasfornuis en een elektrische oven. YES! Hierdoor zal ik hopelijk ook weer meer recepten gaan delen op kitchenmom.nl. Ik heb nog wel wat op de stapel liggen, maar door drukte kom ik niet aan het delen van recepten toe.

3 // Kees en co jongens wie heeft het vroeger niet gekeken? Het staat dus op videoland en omdat wij in een best wel drukke periode zitten besloten Ro en ik hier naar te kijken. Je hoeft er niet bij na te denken en je kan eventueel zo in slaap vallen als je moe bent. Ideaal! Binnenkort komen er nieuwe afleveringen op en ik heb echt zin om dit te kijken (want Chantal!)

4 // Sofie haar verjaardagsuitnodigingen kwamen binnen en ze zijn zo leuk geworden. Ze koos voor een regenboog/donut thema en ik maakte zelf de uitnodiging. Volgende week ga ik je vertellen hoe ik de uitnodigingen voor de kuikens altijd zelf maken. Deze keer is hij weer goed gelukt!

5 // Afgelopen week stond in het teken van goed nieuws, mooie dingen en geluk. Het was echt fijn om in een goede flow te zitten. De komende weken houden wij dit hopelijk vast om een mooi doel te behalen. Morgen lees je hier alles over, dan mag het eindelijk naar buiten.

Facebook Comments

Share this post