Happy momlife

landal esonstad 9
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // no 03

HAPPY FRAYAY! Het is vrijdag, bijna weekend en ons weekend staat weer lekker vol gepland met leuke dingen. Of nou ja als je de zolder en de garage uitzoeken onder leuke dingen vindt vallen dan zijn het leuke dingen. Daarnaast gaan wij het huisje bekijken van een vriendin en genieten van elkaar.

1// Afgelopen weekend gingen wij naar Landal Esonstad en dit bleek een groot succes. Wij hebben heerlijk genoten van een heleboel q-time met elkaar. Lekker gegeten en echt even goed ons rust genomen voordat er een drukke periode aan komt. Ro gaat op zijn werk een (korte) opleiding doen en er staan privé wat veranderingen op de planning waar wij heeeeeel veel zin in hebben!

2// Op netflix kreeg ik als suggestie working moms en ik heb er oprecht van genoten. Een heerlijke serie, een soort van luizenmoeder, maar dan leuker. Dikke vette aanrader als je nog iets zoekt om te kijken.

3// De zomercollecties liggen inmiddels bij veel winkels klaar om gekocht te worden. En ik heb al wat items voor de meisjes binnen. Een aantal jurkjes voor de zomer van de H&M. En een paar leuke items van de wibra! Ze hebben echt een leuke voorjaarscollectie met hele leuke kleurtjes.

4// Ik ben een echte theeleut en nu ik wil afvallen/afslanken vind ik het ook belangrijk om veel thee te drinken. Ik drink voornamelijke groente thee en twee koppen tastea pop’n chill op een dag. Dit is echt een super lekkere en zoete thee smaak die mijn zin in zoet echt helpt verminderen. Ro zijn collega’s hadden hem getipt en dat was echt een goede tip!

5// Sinds 2 weken breng ik een bezoekje aan de Linestudio in Veendam om wat centimeters kwijt te raken. Inmiddels heb ik 3 behandelingen gehad en was ik na 2 behandelingen al 4 cm op mijn heupen kwijt! Ik vind dit zo bijzonder en ben er zo blij mee. Nu de rest nog. Binnenkort ga ik jullie alles vertellen over deze manier van afslanken. 

Facebook Comments

Share this post