Happy momlife

vijf op vrijdag
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // No. 02

HAPPY FRIYAY! Het weekend ligt op de loer en man wat heb ik er zin in! Het gaat heerlijk weer worden en wij hebben fijne plannen voor het weekend. Naast het uitzoeken van de verhuisdozen op zolder (die staan al drie verhuizingen ingepakt en de vierde keer wil ik ze niet meer meenemen haha!) zullen wij ook veel buiten te vinden zijn, heerlijk! Afgelopen week heb ik weer mijn vijf mooie/favorietjes verzameld voor jullie. 

Een // Verklaar mij voor gek maar de afgelopen dagen heb ik video’s van Enzoknol zitten kijken. Tijdens deze video’s heeft hij allerlei karren gekocht met gevonden voorwerpen van Schiphol. Hij gaat in de video’s opzoek naar schatten tussen alle troep haha en ik vind het zo leuk om te zien..

Twee// Ik vind het luisteren van podcasts heel fijn. Het werkt voor mij beter dan een serie kijken of muziek luisteren. Ik heb afgleopen week de podcasts van Monica Geuze ontdekt, zo leuk en relaxt. Ze praat gewoon over normale dingen en het is gewoon net alsof je iemand zijn/haar gesprekken aan het afluisteren bent haha heerlijk, love it! Alleen niet handig om met je kinderen om je heen aan te zetten, want ze vloeken nogal haha!

Drie// Het is vakantie voor de kindjes en ik vind het stiekem zo fijn om ze allemaal om mij heen te hebben. Dankzij het mooie weer hebben ze ook weinig ruzie met elkaar en spelen ze veel samen buiten. Echt heerlijk dit! Na de vakantie begint het aftellen voor Sofie, want over een maandje gaat ze echt naar de basisschool. De komende maand allemaal laatste keren..

Vier// Ik kondigde het al aan in de koptekst, maar wij zijn eindelijk de verhuisdozen op zolder aan het uitpakken en uitzoeken. Ervoor zorgen dat het huis is opgeruimd en uitgezocht. Dat opruimen komt denk ik door het mooie weer! haha. Inmiddels is de zolder al helemaal opgeruimd, heerlijk!

Vijf// Zomer collecties stromen die winkels weer binnen en ik moet mezelf echt beheersen om de kasten nog niet te vullen met zomerse kleurtjes en mooi jurkjes. Stoere shirts voor Aron en ga zo maar door. Nog even geduld en dan mag het weer, maar nu niet te hard van stapel lopen met dit weer haha!

Facebook Comments

Share this post