Happy momlife

Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // Mijn favoriete Young Living Blends

Happy FriYAY! Het weekend staat voor de deur en ik kan als sinds maandag niet wachten tot het weekend weer begonnen is. Het weekend is namelijk helemaal leeg, zonder afspraken en dat is soms zo lekker! Deze week weer een Vijf op Vrijdag en deze week deel ik mijn favoriete Young Living Blends. 

Sinds twee maanden heb ik een starterskit van Young Living in huis en maak ik hier veelvoudig gebruik van. Ik heb in mijn handtas standaard een roller met stress away bij me en in huis staat hij dagelijks aan. Inmiddels heb ik ook verschillende blends die ik met regelmaat aan zet en deze wil ik graag met jullie delen. Ook leg ik hierbij uit wat ze voor mij (ons doen).

1// Sweet Dreams – Deze zet ik regelmatig aan wanneer wij gaan slapen. Zo val ik makkelijker in slaap en het geeft een frisse geur aan je slaapkamer.

 • 3 druppels Lavendel
 • 3 druppels Stress Away

2// Weerstand Booster – De R zit in de maand dus de bacillen vliegen weer in het rond. Daarom heb ik in de diffuser ook regelmatig een blend aanstaan die je weerstand ondersteunt.

 • 4 druppels citroen
 • 4 druppels thieves
 • 4 druppels frankincense

3// Energie blend – Ik heb een tijdje terug een periode gehad met heel weinig energie. Heel vervelend, want het was ook een drukke periode. Ik vond daarop een hulp middel waarmee ik de middagen beter door kwam. Ook nu zet ik hem vaak aan tijdens mijn middag dip.

 • 3 druppels orange
 • 2 druppels citroen
 • 1 druppel pepermunt

4// Appel taart – Met de herfst in mijn achterhoofd ben ik op zoek gegaan naar een blend die mij een herfst gevoel geeft. Thieves is een kruidige olie die al een herfstige gevoel geeft, maar in deze combinatie is hij nog lekkerder.

 • 2 druppels Thieves
 • 3 druppels stress away
 • 1 druppel Lemon

5// Lucht verfrissend – Ons huis heeft een muffe geur doordat de vorige bewoner heel erg veel gerookt heeft. Wij hebben hier een heleboel tegen gedaan, maar de geur komt regelmatig terug. Ik zet dan een frisse blend aan

 • 3 druppels Lavendel
 • 2 druppels Lemon

Ik maak dagelijks gebruik van mijn diffuser. Op dit moment ben ik aan rollers aan het ontdekken. Wanneer ik hier meer ervaring mee heb zal ik dit ook met jullie delen. Mocht je geïnteresseerd zijn in Young Living dan vertel ik je er heel graag meer over. Stuur me dan even een berichtje. 

Facebook Comments

Share this post