Happy momlife

puddle jumper.
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag – Het leukste waterspeelgoed

Happy FriYAY! In verband met de vakantie periode zal ik de komende (in ieder geval) 7 weken mijn vijf op vrijdag anders aanpakken. Iedere week pak ik een thema voor mijn vijf op vrijdag waarbij ik mijn vijf favorieten ga uitlichten. Deze week de eerste en vandaag ga ik het leukste waterspeelgoed met jullie delen. 

1// Een absolute nummer 1 is bij ons het zwembad in de tuin. Wij hebben een kleine variant voor Fleur en daar zit de glijbaan in. En een grote variant voor de grote kinderen. Zo kan Fleur veilig spelen en kunnen ook de grote kinderen plezier maken in een passend badje.

2// Vorig jaar kreeg ik het piratenschip van Little Tikes cadeau bij een instagram campagne. En vanaf het eerste moment was hij een groot succes! Vooral Fleur kan zich er uren mee vermaken er zitten namelijk zoveel verschillende opties op. Ook wanneer ik het water eruit heb laten lopen spelen ze er nog mee.

3// Iets wat de kinderen heel leuk vinden, maar waar ik niet zo blij van word zijn waterballonnen. Ze kunnen zich er echt goed mee vermaken, maar ik vind het zo jammer voor de natuur. Die ballonnetjes komen overal terecht en ze hebben er maar een kort moment plezier van. Oftewel ik ben langer bezig met vullen haha!

4// Een waterpistool kan ook echt niet ontbreken. Ik heb heel vaak van die foam pistolen. Zijn echt ideaal met een emmer water ernaast of vanuit het zwembad. Maar Aron heeft ook een NERF pistool die hij moet bijvullen met een flinke straal. Het hoort een beetje bij het jongen zijn geloof ik.

5// En als het zwembad niet staat dan is een watersproeier ook absoluut een aanrader. Ik denk dat menig kind dit wel leuk vind. Je kunt er lekker door heen lopen. Mijn ouders deden dit vroeger gewoon met de sproeier van de tuin, hadden de planten ook direct weer wat profijt van. Ideaal toch?

Welk waterspeelgoed is bij jullie een groot succes?

Facebook Comments

Share this post