Happy momlife

IMG_0144
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // Favoriete series sept ’19

Kijken jullie nog wel eens normale televisie? Wij eigenlijk niet en staan op het punt om de normale diensten op te zeggen. Helemaal nu wij naast Netflix en Videoland ook NPO start hebben en Disney+. Allemaal streamingsdiensten waarmee je kunt kijken naar wat je wilt en wanneer je het wilt. Ideaal! Deze vrijdag staan mijn vijf op vrijdag in het teken van de series/programma’s die ik momenteel het liefst kijk of die ik onlangs heb gekeken.

1// New Amsterdam – Videoland 

Met deze serie ben ik onlangs begonnen. Hij staat op videoland. New Amsterdam is een serie over het oudste ziekenhuis van Amerika en ook het enige ziekenhuis waar iedereen terecht kan. Hier doet Dr. Max Goodwin zijn intrede als nieuwe medisch directeur. Zijn onconventionele methodes zorgen voor de nodige onrust binnen het team. Bij Dr Goodwin gaat het niet om geld verdienen, maar om mensen en zorg.

2// Love Island – Videoland 

Quilty pleasure? JEP! Ik vind dit zo’n mooi programma. Wij begonnen een paar weken geleden met de Nederlandse variant en momenteel kijken wij de Australische variant. Ik vind het bijzonder om te zien dat mensen in zo’n villa daadwerkelijk verliefd op elkaar kunnen worden.

3// Working moms – Netflix 

Moeders ga dit kijken ! Je lacht je dood om herkenbare (uitgedikte) situaties. Het gaat over 4 moeders die na hun zwangerschapsverlof weer aan het werk gaan. En dit gaat, zoals je verwacht, niet zonder slag of stoot. Kolven, liefdesleven, zorgen voor je kind, prioriteiten stellen alles komt aan bod. Als moeder vast en zeker herkenbare situaties.

4// Flikken Maastricht – NPO start 

Deze serie hebben wij al vaker gekeken, maar onlangs zijn wij opnieuw begonnen via NPO start. Destijds zijn wij gestopt bij seizoen 5 of 6 omdat er niet meer op Netflix stonden. Via NPO start kun je alle seizoenen bekijken, wij zijn dus lekker op nieuw begonnen.

5// Het zonnetje in huis – Videoland 

Ik ben dol op nostalgische series. Kees & Co bijvoorbeeld, SamSam en nu het zonnetje in huis. Ik hou er van! Gek idee trouwens dat hoofdrolspeelster Martijne Bijl er gewoon niet meer is..

Naast deze series zijn wij sinds gisteren ook helemaal Disney+ aan het ontdekken. Dit is gisteren gelanceerd en t/m 16 november betaal je 0,01 cent. Daarna kost het €6,99. Super leuk voor je kinderen, maar ook voor jezelf!

Facebook Comments

Share this post