Happy momlife

5464118000095117153_img_0241
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag – De vijf best gelezen blogs 1ste helft 2019

Happy FriYAY! Het is vrijdag en het weekend staat voor de deur. Het laatste weekend voor dat bij ons in het Hoge Noorden de zomervakantie begint YES! Ik heb er echt zin in en de kinderen zijn er ook echt aan toe. Het is ook juli en het eerste half jaar van 2019 zit er op. Daarom deze vijf op vrijdag in het teken van de vijf best gelezen blogs van het eerste helft van het jaar. 

1// Wij hebben nieuws – Is de best gelezen blog tot dusver. Het is een blogpost die gaat over het nieuws dat wij gingen verhuizen afgelopen april. Wij zijn nog iedere dag heel erg blij met ons nieuwe plekje. Zo fijn om hier te zijn ondanks dat er nog veel moet gebeuren..

2// Dit moet je niet vergeten in je vluchtkoffer – Na 3 zwangerschappen en drie vluchtkoffers gepakt te hebben leek het mij wel leuk om een blogpost te schrijven met wat je niet moet vergeten in je vluchtkoffer. Deze blogpost scoort onwijs goed op pinterest! Wist je trouwens dat het ook één van mijn meest bekeken video’s op YouTube is? Je kunt hem hier bekijken.

3// Mijn haren laten verven door een vriendin – Ik had wel verwacht dat deze blogpost goed zou gaan scoren haha! Het was leuk om Tamara te laten doen en ik ben nog steeds heel erg blij met het resultaat! Als ik kijk naar de korte periode waarin deze online staat en de cijfers is dit de beste blog tot dusver haha!

4// De eerste blikken in ons nieuwe huis – Deze blogpost is ook veel gelezen. Ik gaf een kort kijkje in ons nieuwe huis. Helemaal leuk natuurlijk! Tijdens onze vakantie komen er blogs online van de kinderkamers die tot dusver al af zijn.

5// Ik overweeg sterilisatie – Iets wat ik nog steeds overweeg, maar daarvoor ik eerst mijn menstruatie probleem oplossen. Ik ben namelijk om de twee weken ongesteld en dat is nou niet bepaald een feest hier in huis. Ik heb ook veel reacties gehad op deze blogpost, omdat het definitief is maar ik wil ook echt nooit meer zwanger raken. Ik ben zo ziek geweest de laatste twee zwangerschappen.

Facebook Comments

Share this post