Happy momlife

img_1506
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag // Back 2 school

Happy friYAY! Voor een deel van Nederland is de vakantie voorbij en voor andere duurt ie nog even. Wij hebben nog een weekje vakantie en daarna moeten wij weer hard aan de bak allemaal. De laatste week staat bij ons in het teken van rustig aan doen en langzaam weer terug komen in het schoolritme, want dat is wel nodig na zo’n intensieve vakantie. Deze week deel ik tijdens mijn vijf op vrijdag absolute musthaves voor de terug naar school periode. 

1// Ieder schooljaar hebben wij weer nieuwe bakjes en bekers vooral de bekers vervang ik ieder jaar. Dit vind ik namelijk wel zo fris na intensief gebruikt. Al deze producten moeten weer voorzien worden van stickers. Onze naamstickers komen eigenlijk altijd bij My nametags vandaan. Je kunt ze zelf samenstellen en dat vinden de kinderen altijd leuk om te doen.

2//  De kinderen hebben dit jaar trommels en bekers van HEMA. Daar hadden ze mooie bakjes en bekers en ik vind het daar heel erg betaalbaar. Aron heeft de legergroene varianten en Sofie natuurlijk de roze varianten.

3//  Zondag komt er een blogpost online met Aron zijn nieuwe sportkleding. Wij kochten zijn sportkleding bij Plutosport en zijn zwemkleding bij Decathlon. In groep vijf hebben ze bij ons op school ook zwemlessen. Aron is helemaal klaar voor gymlessen en hopelijk kan hij straks ook binnen tennissen met deze kleding.

4// Aron is uit zijn fiets gegroeid. 3 heeft hij met zijn fiets kunnen doen, maar nu kan het echt niet meer. Nu zag ik dat de decathlon ook mooie fietsen had en de recensie waren goed. Inmiddels fiets hij op zijn b’twin fiets en is hij er mega blij mee.

5// en als laatste back2school favorietjes zijn wij alweer druk bezig met het voorbereiden van de eerste feestjes van het jaar. Fleur haar Baby shark verjaardag in september en Aron zijn goochel verjaardag in december. Ik heb er zoveel zin in !

Facebook Comments

Share this post