Happy momlife

yellow dry maple
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag #48

Happy FriYAY! Het is vrijdag en het een tijdje geleden dat ik dit plaatste. Onlangs vroeg ik op Instagram wat mensen graag zouden willen lezen op de blog, omdat ik het bloggen weer op wil pakken. Eén van de blogs die vaak genoemd werd was de vijf op vrijdag. Dus daarom is hij weer terug. 5 tips/hoogte punten van de afgelopen week die ik met je wil delen. Eigenlijk is het al een heel jaar onwijs pittig en daarom vond ik het belangrijk om wat hoogte punten van mijn week te delen.

yellow dry maple

1// Mijn collega’s! Een jaar geleden besloot ik te gaan wisselen van baan nadat ik bij een bedrijf had gewerkt waar nogal pest gedrag is. Ik kwam terecht bij een bedrijf als planner en ik ben iedere dag zo blij dat ik met zulke leuke mensen mag werken. Gisteren gingen wij samen uiteten en dat was super gezellig! Ik ben dankbaar dat ik deze mensen heb mogen leren kennen.

2// Het seizoen – Terwijl ik dit aan het typen ben waait het enorm hard, regent het en is het echt herfst buiten. Oke deel van de tijd vervloek ik het weer, want dan moet ik erdoorheen. Maar een ander deel van de tijd geniet ik hier enorm van. Lekker op de bank met een dekentje, series kijken ,kerstfilms kijken en kopjes warme thee naar binnen lurken.

3// Dertigers – De serie dertigers is mijn nieuwe favoriete serie. Wat een heerlijke herkenbare serie, oke soms is het wat uit vergroot maar leuk is het wel! Hij staat op npo en met npo plus kun je alle oude afleveringen ook bekijken. Zeker een aanrader voor de herfst.

4// Hoe overleef ik – Heb jij deze boeken vroeger ook gelezen? Er is nu een variant speciaal voor grote mensen, of nou ja mensen die denken dat ze volwassen zijn. In het boek worden probleem gedeeld, zoals wij ze allemaal kennen. Een mooi en herkenbaar boek, maar soms ook best heftig. Dikke aanrader wel! Je koopt hem o.a. hier!

5// Nieuwe kleding – Jaren heb ik weinig tot niks aan mezelf besteed en gedaan. Zonde eigenlijk, maar wel typisch voor moeders. Dat moet veranderen. Langzaam ben ik mijn kledingkast aan het vernieuwen. Nieuwe kleding, nieuwe schoenen, ik laat mijn nagels doen bij een moeder van school en zorg overall beter voor mezelf. Ik kan echt blij worden van mijn kledingkast op dit moment.

En… Waar word jij op dit moment blij van?

Facebook Comments

Share this post