Happy momlife

c3186cc3-bbe5-4bcb-ba05-466961b09283
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag #45

Happy FriYAY! Daar ben ik weer een keer met mijn vijf op vrijdag! De laatste keer plaatste ik hem in november, en inmiddels is er al aardig wat verandert in ons leven. Niet iets wat ik volledig in deze blog ga delen, maaaaaar ik ga jullie wel weer verblijden met mijn vijf op vrijdag! Mijn vijf favorieten van afgelopen week.

1// Landal Land van Bartje

Afgelopen week gingen wij op familie weekend naar Landal het Land van Bartje. Wat een ongelofelijk leuk park is dit zeg! Ik ga er nog een uitgebreid verslag over schrijven. Maar in het kort, veel speeltuintjes, leuk zwembad en pony’s! Recht voor onze deur, en daarnaast een heleboel terrasjes voor de volwassenen om op te zitten als de kinderen spelen. Ik zeg; vakantie!

2// Mijn nieuwe werk!

Afgelopen dinsdag ben ik begonnen bij mijn nieuwe werkgever. Ik ben aan de slag gegaan bij een slager en werk hier als verkoopster. Mijn uiteindelijke doel is om de slagersvak opleiding te gaan doen, maar dit wil ik doen als de kinderen nog iets ouder zijn. Voor nu maar lekker meedraaien in dit bedrijf wat tot dusver erg goed gaat.

3// Fresh ’n Rebel koptelefoon

Onlangs had ik een cadeaubon van Coolblue gekregen omdat mijn ereader stuk was en de reparatie lang duurde. Goede service btw. Ik koos om van de cadeaubon en een kleine bijbetaling een koptelefoon te kopen. Ik heb ook oordopjes, maar die vind ik niet altijd even handig. Helemaal niet als ik aan het sporten ben of aan het schoonmaken ben. Ik kocht een koptelefoon van Fresh ’n Rebel en hij is echt super fijn en ook een mooie betaalbare koptelefoon.

4// Het bevrijdingsfestival in Assen

Gisteren gingen wij met de kinderen naar het bevrijdingsfestival in Assen en dat was zo leuk! Het was heerlijk weer en de muziek was geweldig. Omdat ik geen zin had om vet veel geld uit te geven aan patat oid namen wij eten mee in de auto. Even het terrein af om te picknicken achter de auto, om daarna terug te gaan voor het optreden van Suzan en Freek. Groot favoriet bij onze meiden.

5// The flight attendant

Wij kunnen sinds kort series kijken op HBO en daar staan zoveel leuke films en series op! Eén daarvan is The Flight attendant, met Penny van de Big Bang Theory. Het is een spannende serie met typische en herkenbare vrouwen chaos! Echt een dikke vette aanrader!

Zo dat was weer eens een persoonlijke blog! Ik ben terug! Hoe en wat weet ik nog niet maar voor nu ben ik terug met frisse content!

Facebook Comments

Share this post