Happy momlife

img_2689
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op Vrijdag #44

Happy FriYAY het is vrijdag, het weekend staat voor de deur.Voor mij een weekend waarbij ik wel moet werken, maar dat maakt het er niet minder om! Ik heb deze week een nieuwe vijf op vrijdag voor jullie. En dat schrijf ik terwijl ik naar kerstmuziek luister. Voel je hem al aankomen? Komt ie:

1// Pentatonix Evergeen – Het einde van het jaar, vanaf 1 november sowieso kan ik het niet laten om heel veel pentatonix te luisteren. Dit jaar hebben ze een nieuwe kerst cd gelanceerd, heel erg mooi! Ik vind het jammer dat ie er niet is in vinyl. Nu maar lekker luisteren op spotify. Sorry buren!

2// Christmas in Evergeen – Ik blijf nog even in de evergreen richting, want op videoland staan 4 geweldige films die helemaal op elkaar aansluiten, namelijk; Christmas in Evergreen. Heerlijke zoetsappige kerstfilms voor tijdens de koude avonden. Ik vond ze alle vier echt geweldig! Ik ben inmiddels weer alle kerstfilms aan het bekijken op Netflix en Videoland om in december met jullie een nieuw overzicht te delen.

3// A million little things – Ken je deze serie? Ik heb er al eerder eens iets over geschreven en ik vind hem zo leuk! Er is dus een nieuw seizoen op videoland. Hij gaat verder waar het andere seizoen is geëindigd. Een super mooie serie, echt een aanrader ter afwisseling van alle kerstfilms.

4// Yoga – Vorige week had ik best veel last van mijn rug en ben ik begonnen met Yoga, heel fijn om je rug weer los te krijgen. Ik doe dit gewoon met beginnersfilmpjes op YouTube haha!

5// Mijn Miljuschka jurkje – Miljuschka is echt mijn grote voorbeeld, ze houdt van eten (ik ben ook dol op eten) daarnaast heeft een hele toffe jurken collectie bij wehkamp. Dit jaar mag ik mijn 30ste verjaardag vieren en binnenkort heb ik een aantal kerst fotoshoots en daar moet een festive jurkje bij natuurlijk!

Facebook Comments

Share this post