Happy momlife

img_3798
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag #43

Happy FriYAY! Het is vrijdag, de laatste werkweek voor mij deze week en dan heb ik drie weken vakantie. En ik heb er zoveel zin in. Sinds oktober vorig jaar ben ik aan het werk en heb ik veel minder tijd doorgebracht met mijn kinderen dan ik voorheen deed. Ik was er natuurlijk altijd. Nu hebben we gewoon drie weekjes samen, of nou ja twee weekjes samen en één weekje gaan ze alweer naar school en ben ik er ook. Nu eerst mijn vijf op vrijdag die je niet mag missen!

1// Sale schatten – Afgelopen week had ik nog wat kleine vakantie dingetjes nodig en ontdekte ik een aantal mooie sale schatten. Zo nam ik twee korte broeken mee bij de bristol en kocht ik voor Sofie een mom jeans met korting. Dit is voor Sofie één van haar eerste spijkerbroeken en hij staat haar zo leuk! Leuk met haar neppe all stars er onder en een tof shirt.

2// Vakantie voorpret – Er is niks fijner dan de de boel klaar maken voor de vakantie. Ik heb hier zoveel plezier aan. Ik begon maandag al met inpakken, omdat ik deze week nog moest werken. Dit zorgt er voor dat het zoveel relaxter gaat zijn. Morgen pakken wij de rest in, zodat alles klaar staat om te vertrekken.

3// Het weer – OMG! DIt is echt mijn zomer. De combinatie van regen en zonnige dagen is voor mij echt perfect. tel daarbij op dat het lekker warm is en je hebt een blije Joyce. Er zullen weinig mensen het met mij eens zijn, maar ik vind dit echt heerlijk weer! Je kunt met dit weer tenminste nog wat doen.

4// Jill Mansell Geluk in het spel – Ik ben de afgelopen weken druk bezig geweest met de vakantie en tijdens het inpakken enzo deed ik vaak mijn oordoppen in. Zo kon ik lekker een boek luisteren. Het is lang geleden dat ik iets van Jill Mansell had geluisterd. En dit is weer zo’n heerlijk zwijmel boek heerlijk!

5// Rust – Vanaf morgen begint er drie weken rust voor ons en ik ben daar zo zo aan toe! LEkker met een boek voor de tent zitten. Of met een boek op het strand. Lange strandwandelingen maken en stukken fietsen met z’n allen. Ik heb er zoveel zin in en ben er helemaal klaar voor! Even weer helemaal opladen voor dat de mooiste tijd van het jaar voor mij begint. Ik heb er zin in! VOorheen gingen wij op vakantie en was ik alleen maar bezig met content maken. Nu dit niet meer perse hoeft kan ik echt rusten op vakantie. Dus ik ga lekker niks doen de komende weken met een boek voor de tent en op het strand!

Facebook Comments

Share this post