Happy momlife

F4537A38-36D8-47AB-8CEF-7F216286D190
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag

Happy FriYAY! Het is vrijdag het weekend staat voor de deur. Hoe lekker is het dat ik dit nu weer iedere week kan gaan zeggen haha! Afgelopen week was ik een week thuis als in “inbetween Jobs”. Even een weekje bijkomen van alles en genieten van de kinderen en plannen maken voor mijn beide sites. En ik ben druk bezig met de voorbereidingen van 5-12 bij ons thuis.

1// Langste Kerst ooit – Lisette Jonkman

Afgelopen weekend luisterde ik naar het boek van Lisette jonkman genaamd Langste kerst Ooit.

Het is bijna middernacht, maar ik moest en zou dit boek afluisteren. Ik ben al jaren fan van de boeken van @lis1988. Lachen, huilen, woede alle emoties komen bij mij voorbij en dat gebeurde ook deze keer weer. Daarnaast was het boek een tikkeltje herkenbaar, want ook ik ben de elk jaar een beetje Noëlle die een perfecte kerst wil en die baalt als het niet gaat zoals ik dat gepland heb.

Dit boek is absoluut een aanrader en draait hopelijk volgend jaar in de bioscoop. Tijdens het lezen ben ik altijd aan het visualiseren hoe iets eruit ziet en dit boek is de perfecte kerstfilm!

Het boek is vanaf 25 oktober te koop of nu al te beluisteren via Storytel. Ik zeg doen! Lees of luister dit boek 

2// Kerst muziek

Ik heb er inmiddels al twee pubers mee weggejaagd en meerdere draaiende ogen van mijn man mee overwonnen, maar mijn kerstplaylist staat volop aan. Mijn excuus? De huisarts zegt dat ik moet doen waar ik blij van word en laat dit nu net kerst zijn! Eigenlijk wilde ik ook al de kerstboom opzetten, maar ik kan me nog net inhouden. Wel heb ik zojuist mijn koffiemok omgewisseld voor mijn kerstmok. Dit is vaak het begin hé. Binnenkort deel ik een blog met mijn moodboard en zodra de intocht van sinterklaas is geweest start ik met het opzetten van de kerstboom. Ha! Zoveel zin in!

3// Starbucks Holiday blend

Koffie is echt een must in de ochtend. Gelukkig is mijn favoriete koffie weer te koop. ik ben dol op de de Starbucks Holiday blend. Een lekkere kruidige koffie heerlijk in combinatie met een laagje schuimend melk met kaneel siroop en kaneel suiker er bovenop en dat in mijn geliefde kerstmok!

4// Kitchenmom.nl

Een x aantal jaren geleden begon ik kitchenmom.nl een website waar ik gewoon lekker gemakkelijk mijn recepten kan gaan delen. De laatste maanden zit er zo’n enorme groei in. Vorige maand tikte ik de 20.000 bezoekers aan, deze maand ga ik zelfs naar de 30.000! Zo enorm trots en dat met het delen van recepten die ik zelf graag maak.

5// Mijn nieuwe baan!

Volgende week begin ik bij mijn nieuwe werkgever en ik heb daar echt zoveel zin in! Ik ga van werken in een poelier/slager naar een kantoorbaan en vind het zo heerlijk dat ik alle dagen van de week kleding uit mijn kast kan uitkiezen om aan te trekken in plaats van dat ik kleding van mijn werk stapel moet pakken. Daarvoor gebruikte ik namelijk altijd een andere stapel, omdat je met vlees werk (stinkt) en agressieve schoonmaakmiddelen.

Facebook Comments

Share this post