Happy momlife

Roze en Wit Modern Koffie Thema Instagram Post
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag 2024-2

HAPPY FRi-YAY! Het is vrijdag en niet alleen de laatste werkdag van de week, maar ook nog eens de laatste dag van de maand. Het is tijd voor de aller leukste vijf op vrijdag die je online tegen kunt komen. De leukste inspiratie vlak voor je weekend! Komtie!

1// Money making met Kliekjesqueen – Als je mij op instagram volgt heb je voorbij zien komen dat ik een live dag heb gehad bij Dianne, een super inspirerende livedag met onwijs veel kennis. Nu heeft ze een membership gestart waardoor ook jij alle kennis kan op doen over hoe je online geld kan verdienen. Ik was al aardig op weg met mijn blog, maar het kan nog veel grootser. Je kan je aanmelden op het membership met 10 euro korting. Dit is een unieke korting die je alleen via mij kunt krijgen. Wil je je aanmelden? Gebruik dan deze link en de code: joyce10.

2// Mustang sandalen – Ik loop iedere zomer weer te zeiken op mijn sandalen, ja echt. Amper ergens kun je fijne betaalbare sandalen vinden. Maar ik heb ze gevonden, ik heb ze inmiddels een paar weken in huis en ik ben er echt super blij mee. Inmiddels heeft één van mijn vriendinnen ze ook al gekocht en ook mijn vriendin is helemaal happy met haar nieuwe sandalen. Dus vrouwen, zoek je fijne sandalen? koop deze!

3// Verzwaringsdeken – Voor mijn oudste dochter is er een verzwaringsdeken in huis gekomen. Ze slaapt altijd heel licht en is ’s nachts heel snel en veel wakker. Inmiddels gebruiken wij hem een week en slaapt ze veel meer. Dit is natuurlijk super fijn voor iedereen. Ze slaapt langer, waardoor ze meer uitgerust wakker wordt en dus meer aan de dag heeft. En ook wij worden niet meer iedere dag rond 6 uur gewekt, ook wel lekker! Wij hebben deze!

4// Prio 1 – Ik ben dol op boeken die gaan over beroepen. Op dit moment ben ik Prio 1 aan het luisteren, een boek over het leven van een brandweer. Ik heb een grote trauma als het gaat om brand, maar ik vind het wel heel fijn om meer over te weten te komen. Dit boek geeft je een kijkje in het werk van een brandweerman.

5// Mama huilt harderIk ben echt dol op de Gooische Moeders en vroeger op de Gooische Meisjes. Het voelt een beetje alsof je samen groot wordt. Dit boek van Leslie Keijzer is onwijs mooi en openhartig geschreven. Ook wel pittig om te zien dat ze als een bepaald persoon is neergezet in de tijd van Gooische Meisjes. Daarnaast vind ik het onwijs heftig om te horen hoe rot je je kunt voelen door een depressie tijdens en na je zwangerschap. Het boek is een dikke aanrader!

.

Facebook Comments

Share this post