Happy momlife

img_4345
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag | 2024-1

Happy Fri-YaY! Er was een tijd dat ik trouw iedere vrijdag een vijf op vrijdag deelde. Dat ik met jullie leuke dingen deelde die je echt niet mocht missen. Tot ik buiten de deur ging werken en daaropvolgend ging scheiden. Het werd er voor mijn blog niet beter op. En ik mis het, ik mis het inspireren, maar het leven is constant zo’n achtbaan dat ik er gewoon niet aan toe kom of dat ik de televisie verkies boven het schrijven van een blog. Maar dat gaan we anders doen, want vandaag heb ik voor jullie nog heel last minute een vijf op vrijdag.

1// Fool me once

Ik ben misschien een beetje Late to the party, maar ik heb afgelopen weekend de serie fool me once gekeken en ik moest hem verder kijken. Binnen een dag had ik dan ook alle afleveringen van de serie gezien, oeps! Een spannende serie, die goed gemaakt is en niet zo voorspelbaar is als, als de meeste series die ik kijk. Hij is te bekijken op Netflix.

2// Never Never – Colleen Hoover

Ik ben natuurlijk ook een boek aan het luisteren. Dit doe ik op het werk of ik doe dit tijdens het doen van klusjes in huis. Ik vind het dan heerlijk om geluid om mij heen te hebben. Op dit moment luister ik het boek Never Never van Colleen Hoover. Ik vind de meeste boeken van Colleen Hoover leuk en dat is bij dit boek ook weer het geval. Ik zit er helemaal in gezogen. Dikke aanrader. Je kunt hem ook als normaal boek kopen bij o.a. bol.com* of bruna**

3// Maxxi!

Ergens moet ik toch weer een gaatje vinden om de hond te benoemen in mijn blog. haha! Maar echt, ik ben zo blij met Max! Ik denk dat Max het mooiste cadeau is dat wij onszelf en de kinderen hebben kunnen geven. Het is zo’n lief beest en hij voelt al precies aan wanneer ik hem echt even nodig heb. Dan komt ie even op schoot liggen met zijn snuit om te knuffelen, heerlijk!

4// Wielrennen

Een paar weken geleden kocht ik mezelf een wielrenfiets, via marktplaats. Ik was op zoek naar iets sportiefs wat ik ook nog eens leuk vind om te doen. Ik heb een periode spinning gedaan met vriendinnen en dat vond ik eigenlijk altijd wel heel erg leuk om te doen. Nu ga ik eerst wielrennen en probeer ik dit meerdere keren per week te doen. Als het weer straks écht herfstiger wordt ga ik misschien wel weer spinning doen in de sportschool, maar nu eerst hopen op veel droge dagen om te kunnen fietsen.

5// Afkicken

Ik ben sinds een weekje aan het afkicken van de redbull. Ik het echte en verslaving en dronk meerdere blikjes per dag. Ik besloot om er mee te stoppen, omdat ik wist dat dit ook veel invloed ging hebben op het afvallen. Inmiddels ben ik gestopt en ben ik de eerste kilo’s al lekker kwijt. Op naar nog meer kilo’s kwijtraken en terug naar mijn oude, vertrouwde gewicht.

* voor iedere aankoop via mijn bol.com link krijg ik een kleine percentage vergoeding
** voor iedere klik op deze link krijg ik 0.04 cent hierdoor kan ik mijn blog behouden.

Facebook Comments

Share this post