Happy momlife

Ik verf ondertussen mijn haren bruin!
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf op vrijdag

Happy FriYAY! Het is vrijdag, en deze week kan ik zeggen; het weekend staat voor de deur! En ik heb er zin in, want ik ben lekker vrij. Het wordt volgens mij goed weer dus wij hebben op de planning staan om nog ergens de laatste appels uit de bomen te plukken. Maar eerst gaan we zo nog even een paar uurtjes werken. Het is weer tijd om 5 positieve punten van afgelopen week te benoemen in mijn vijf op vrijdag.

1// Mijn nieuwe baan! – Ha! die zag je waarschijnlijk niet aankomen aangezien ik een halfjaar geleden pas ben begonnen bij een nieuwe baan. Maar op verschillende redenen heb ik 3 weken geleden besloten dat ik misschien toch maar wat anders moet gaan doen. Inmiddels heb ik een nieuwe baan en ga ik over een paar weken aan de slag als planner leerlingenvervoer. Iets heel anders, maar wel iets waarvan ik denk dat het goed bij mij en wat ik leuk vind, vind passen! We gaan er met frisse zin aan beginnen! Geen zaterdagen meer, geen drukke dagen voor kerst meer, waardoor ik als kerst addict niet kon genieten van kerst.

2// Gilmore Girls – Oh ik zit zo te binge watchen haha! Ik ben afgelopen weken niet heel fit geweest, zat slecht in mijn vel en daardoor was Gilmore Girls echt perfect! Een heerlijke serie waarbij je alles zo weg kijkt en als je in slaapt valt mis je niet pers heel veel, want ik heb het al 100x gezien haha!

3// Kerst komt er aan! – Oh het kriebelt weer! ik heb zoveel in om met kerst bezig te gaan. Maar eerst vieren wij volgende week een Halloween feestje met mijn zus en de kinderen. Ook daar heb ik super veel zin in. Maar kerst, oh! Over een maand ga ik met mijn vriendinnen naar Duiven toe om daar de intratuin te bewonderen. Maar ook het feit dat ik straks weer energie heb om een kerst diner te regelen voor onze familie. Daar kijk ik ook echt naar uit!

4// Vroumibo podcast – Deze podcast ontdekte ik onlangs en ik vind hem echt super leuk! Ik heb aardig wat in de te halen waardoor ik tijdens het schoonmaken en het koken lekker kan luisteren. Ze praten over allerlei onderwerpen en het is echt super leuk. Ze leven een heel ander leven, maar hebben wel dezelfde leeftijd dus sommige situaties zijn super herkenbaar.

5// Liefs uit Schotland – Ha! Ga ik nu eindelijk eens iets schrijven over de boeken van Tamara? Ja! Haar boeken staan nu voor een klein deel op Storytel en ik ben lekker gaan luisteren en de boeken zijn echt super leuk. Zo leuk dat ik elke keer niet kan wachten tot ik verder kan gaan luisteren. Je kunt de boeken ook kopen via bol.com.

Facebook Comments

Share this post