Happy momlife

Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf manieren om je opnieuw sexy te voelen

Zoals je misschien wel hebt gelezen is mijn huwelijk voorbij. Een nieuwe fase in mijn leven, aangezien ik vanaf mijn 16e samen ben geweest. Een leven alleen, een zoektocht naar mezelf. Eén van de dingen waar ik druk mee bezig ben is zelf-acceptatie en weer blij zijn met wie ik ben. En daar hoort ook het kopje sexy voelen bij.

red lace brassiere on white bed

Nieuwe lingerie: Oké één van de eerste dingen die ik deed toen ik vrijgezel was, was nieuwe lingerie komen. Je hebt namelijk geen zin om a la bridget Jones een nieuwe date te ontmoeten in je granny pants. Nee in deze fase van mijn leven had ik Sexy lingerie nodig. Mooie setjes en body’s om onder mijn kleding te dragen. Ik denk dat het voor iedere relatie goed is om af en toe eens een mooi nieuw setje lingerie te kopen. Mijn favoriet zijn mijn Sexy rode lingerie setjes.

Optutten: Daarnaast is het heerlijk om even te tutten. Niet meer in je trainingspak met een knot in je haren, want dat zorgt er absoluut niet voor dat je je sexy voelt. Lekker douchen, jezelf verwennen onder de douche. Je haren mooi doen, een beetje make-up op (als je dat draagt hé) een lekker luchtje op en je favoriete jurkjes/setje kleding aan. Een outfit waarin jij je zelf verzekerd voelt zal er snel voor zorgen dat je je sexy en mooi voelt.

Sporten: Dankzij lichaamsbeweging maak je endorfines aan en voelt je lichaam strakker en sterker aan, wat je een sexy gevoel geeft. Verzorg jezelf door genoeg te sporten, te rusten en gezonde voeding te eten. Hierin moet je natuurlijk ook zelf bepalen wat je wel en niet wilt doen. Ik wil bijvoorbeeld nog wat kilo’s kwijt, omdat ik weet dat ik dan een stukje zelfverzekerder ben en mezelf weer in de spiegel kan aankijken. Iedereen accepteert zijn/haar lichaam op zijn/haar manier.

Ga voor een massage: Het aanraken van door een massage kan je een sexy gevoel geven. Door je partner je lichaam te laten aanraken kun je voelen dat je er mag zijn en dat je lichaam gewaardeerd wordt. Dit kan er voor zorgen dat je stress minder wordt en dat je je sexy voelt

Zet fifty shades aan: Om je sexy te voelen kun je heel goed een erotisch verhaal lezen of een spannende film kijken. Het is namelijk heel erg belangrijk om je eigen behoeftes hierin te voeden. En hé wie wil er nu niet naar Mr. Grey kijken? Ik wist het wel in ieder geval.

Als je er sexy uit wilt zien, is het belangrijk dat je je ook daadwerkelijk zo voelt en begrijpt wat een sex appeal is. Wees niet te preuts en verdiep jezelf een beetje in de kunst van het verleiden. Om je sexy van binnenuit te voelen, zal het helpen om je vertrouwd te maken met je seksuele krachten.

Facebook Comments

Share this post