Happy momlife

sushi rolls
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vijf dingen waar je mij echt wakker voor kunt maken

Iedereen heeft het wel, van die dingen waar ze je echt wakker voor kunnen maken. Ik heb er in ieder geval wel een paar en het is de hoogste tijd om dit eens met jullie te delen. Ik ben ook heel erg benieuwd waar wij jullie voor wakker kunnen maken!

sushi rolls

1// Sushi, heel veel sushi

Ik kan iedere dag wel sushi eten, ik vind het zo super lekker! Wij gaan regelmatig sushi eten, je kunt dit bij voorbeeld doen bij sushi restaurant in Den Bosch. Lekker all you can eat, zoveel mogelijk sushi naar binnenwerken. Ik doe dit een paar keren per jaar met vriendinnen en sowieso één keer per jaar met Aron. Dit is namelijk ook zijn favoriete eten. Ook maken wij met grote regelmatigheid zelf sushi thuis. Gewoon lekker rollen, een Pokebowl of juist een sushitaart. Wij vinden het heerlijk! De meiden eten er geen rauwe vis bij, maar ook daar zijn voldoende alternatieven voor.

2// Kamperen

Nog zo’n ding waar ik echt heel blij van wordt en waar ik zelfs vrolijk ’s ochtend mijn bed voor uit kom. Als ik de tent mag inpakken en wij richting de camping mogen, dan heb je mij op mijn gelukkigst. Ik ben dol op de natuur, slapen in de natuur en gewoon het alternatieve leven van de camping. Ergens zijn de kinderen dan ook altijd een stuk rustiger. Ja hier kun je mij echt voor wakker maken.

3// Cola (vanilla)

Het liefst zou ik willen ontbijten met cola, zo dol ben ik erop. Maar iedereen weet dat dit niet echt de bedoeling. Daarom houdt ik het maar bij koffie. Ik drink ’s middags en ’s avonds graag ijskoude cola! In de zomer voeg ik er nog extra ijsklontjes aan toe. Mijn favoriete smaken zijn de vanilla en de lemon in de zomer.

4// Een gezellig avondje met vriendinnen

Hier kan ik echt door opladen. Ik heb een aantal vriendinnen waar ik heerlijke avonden mee kan beleven. Lekker veel lachen, drankjes drinken en echt zoals het hoort. Ik kan er nu al naar uitkijken dat er de komende tijd weer allemaal van dit soort avonden gepland staan samen met mijn vriendinnen. Maar ook de koffie dates kan ik echt naar uitkijken. Dankzij mijn nieuwe werk heb ik hier ook weer tijd voor, super fijn!

5// koekjes

En dan mijn grootste valkuil; koekjes. Ik moet eigenlijk het koekjes vak in de winkels ontwijken, want het komt eigenlijk niet voor dat ik zonder koekjes weer thuis kom. En tja met koekjes heb ik bodemdrift en het pak moet leeg. Vooral als het mijn favoriete koekjes zijn. Welke favoriet zijn wisselt trouwens per kwartaal ofzo haha! Op dit moment zijn het van de nizza koekjes, een paar maanden geleden waren het mergpijpjes. Oh en het is echt niet zo dat ik een pak per dag eet hoor, ik ken mijn grenzen gelukkig wel!

En nu ben ik benieuwd waar kunnen wij jou voor wakker maken? Ook All You Can Eat sushi? Of heb je toch een grotere voorkeur voor andere lekkernijen?

Facebook Comments

Share this post