Happy momlife

barbecueboer 2
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Vier je verjaardag met de barbecueboer

Afgelopen maandag werd mijn moeder 50 en voor haar verjaardag hadden wij een feestje met BBQ georganiseerd. Wij zijn allemaal dol op barbecuen en hadden ook echt heel veel geluk met het weer. Het vervelende aan barbecuen vind ik zelf altijd de boodschappen doen, salades maken en de boel weer schoonmaken na de tijd. Maar wij hebben tijdens het feestje de perfecte oplossing ontdekt, namelijk De Barbecue Boer! Voor de 50ste verjaardag van mijn moeder lieten wij een barbecue organiseren.

Wij waren al een beetje bekend met deze boer, want wij hebben al twee keer gebruik mogen maken van De Buffetten Boer (klik hier en klik hier). Nu was het tijd om hun andere dienst te proberen, namelijk De Barbecue Boer. Wat een geweldige services. Je bestelt voor het aantal personen die er komen vlees en alles word voor je geregeld. Ze regelen voldoende vlees voor al je gasten, lekkere salades, stokbrood met kruidenboter, satésaus en nog meer lekkere barbecuesausjes. En denk je dat dat alles is? Nee hoor! Je hoeft namelijk ook geen borden, bestek en barbecues te regelen. Je krijgt er namelijk een barbecue met gasfles. super fijn toch! En ook aan diegene die normaal de boel moet schoonmaken wordt gedacht, want je mag alles vies terug in de bakken doen en ook de barbecue hoef je niet schoon te maken. De Barbecue Boer levert alles schoon aan en haalt het vies weer op. Ik vind het een geweldige uitvinding.

Wij hadden gekozen voor de luxe barbecue, hier zat namelijk biefstuk bij en wij zijn zelf dol op biefstuk. Er is ruim voldoende voor iedereen en eigenlijk was iedereen wel verzadigd toen wij klaar waren. Het vlees was heerlijk gekruid en gemarineerd waardoor de sausje amper aangeraakt werden. Dit is toch altijd wel een goed teken vind ik. Ook was het vlees heerlijk mals. Een zacht stukje kipfilet en een biefstuk waar je niet een half uur op hoeft te kauwen. Score! De salades waren ook heel smaakvol en werden door iedereen opgegeten. Aan het einde van de barbecue was op de sausjes na niks over haha! Een dag voor je barbecue krijg je een smsje met een geschatte tijd. Op de dag zelf werd ik gebeld dat ze nog eerder konden komen en dat is natuurlijk helemaal mooi. De communicatie is duidelijk en dat vind ik zelf toch altijd wel prettig als ik iets bestel. Je hoeft dus niet de hele dag te wachten op je bestelling, maar krijg een melding voor het afleveren. Voor het ophalen hoef je ook niet thuis te blijven. Je mag het op een afgesproken plek zetten en dan komen ze het weer bij je ophalen.

Zoals je wel kunt lezen zijn wij heel erg enthousiast en weten wij al wat wij gaan doen met onze trouwdag eind juni. Het enige wat ik zelf jammer vind is dat je niet van ieder stukje vlees kunt genieten, want het gaat op gewicht. Ik merkte dat dit puur persoonlijk is, want de rest van de gasten had hier eigenlijk geen last van (gelukkig). Al onze gasten waren ook mega enthousiast wat er voor zorgde dat het een geslaagde barbecue was.

Binnenkort gaan wij weer lekker barbecuen met de barbecueboer. Kende jij het al? 

Facebook Comments

Share this post