Happy momlife

video van sint 2
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Video van sint + WIN!

Sinterklaas? Nu al? Jawel hoor! Want over enkele weken is het al zover en dan vaart de goedheiligman met zijn pieten het land weer in. Hier in huis zijn de voorbereidingen al weer getroffen. De eerste cadeaus liggen al verstopt en de kinderen hebben hun verlanglijstjes al geknipt en geplakt. De leukst, maar drukste tijd van het jaar staat weer voor de deur. Deze leuke winactie kan je wat rust geven deze periode. 

De afgelopen jaren mochten wij ons sinterklaas avondje beginnen met Video van Sint. Super leuk, want een sint en/of piet op visite zag ik niet echt zitten. Te veel prikkels voor een kindje met HSP. Nee er moest een betere oplossing zijn en zo ontdekten wij Video van Sint de oplossing voor je avondje! Met deze video kun je de kinderen en/of volwassene allemaal voorbij laten komen bij Sinterklaas. Je kunt het geheel helemaal personaliseren met foto’s en antwoorden op vragen. De voorgaande jaren was het hier een groot succes en ik verwacht dat dit dit jaar weer zo gaat zijn.

Nieuwe verhaal 

Dit jaar is er weer een nieuw verhaal en staat het in het teken van magische kunsten. Daarnaast kun je kiezen voor zwarte pieten en roetveeg pieten. Wij kozen voor de roetveeg pieten ik ben namelijk een groot voorstander van de roetveeg pieten. Waarom? Omdat ik denk dat dit het beste bij het verhaal van sinterklaas past, dat de pieten zwart als roet zijn door de schoorstenen. Tegenwoordig gaan ze voornamelijk door de deur dus worden ze niet meer zo vies ;). Verder ga ik niet teveel vertellen over de video, want je moet het eigenlijk zelf ervaren.

WINNEN!

In samenwerking met Video van Sint mag ik 3x een complete video set weggeven. Je kunt dan dus alles toevoegen en alle opties gebruiken super tof dus en een super leuke manier om je pakjesavond/middag te starten. Wat moet je doen om kans te maken? (Ik geef er 2 weg via FB en 1 via instagram)

  • Like mijn facebookpagina
  • Tag iemand in de reacties  (meer mag natuurlijk)

Of!

  • Volg mij op instagram
  • Laat een reactie achter onder het bericht + tag één van je vrienden

De winactie loopt t/m 3 november. 4 november ontvangen de winnaars een berichtje van mij 

Facebook Comments

Share this post