Comments (9)

Ik vond alles wel handig geloof ik. Kan me alleen wel herinneren dat er in deze doos enorm veel reclame zat en dat vind ik niet per se nodig of zo. Dat was echt opvulling in deze box..

Wat leuk zo’n unboxing, haha. Over de inhoud kan ik niet zoveel zeggen. Ben mey baby nog niet zo bezig ;-).

Ja klopt echt onwijs veel reclame en ook niet echt interessante reclame haha!

Handige dingen zitten er in! Hier ook difrax flesjes vanaf de geboorte al, maar ons zoontje krijgt ook diksap nu, maar deze drinkt hij dus niet uit de difraxflesjes. Heel raar eigenlijk haha. Dus voor zijn sapje gebruiken wij wel de avent fles uit de blije doos en dan drink hij wel! En ik maar denken dat ik hem niet nodig had 😉 Altijd handig die gratis dozen!

Wat een leuke box zeg, daar heb je ook echt nog wat aan!

Oh dit vind ik toch altijd leuk om te zien! Lekker mutserig haha

ik was altijd al benieuwd wat er in die dozen zat. van vriendinnen kreeg ik inderdaad vaak te horen dat er zat reclame in zit!

Oh wow wat is dat lang geleden voor mij, de blije doos, maar ik weet hem nog. Ik werd er helemaal happy van, al die dingetjes uitpakken – ondanks dat het allemaal reclame is – het blijft een echt cadeautje!

Leukere box dan toen ik hem ontving. Bij mij zat er echt een hele boel alcohol vrije drank haha.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP