zwanger

Video: Unboxing blije doos

Als je zwanger bent mag je allerlei gratis dozen ophalen en ik vroeg er een paar aan. Een tijdje terug konden jullie al een uboxing zien van één van de boxen. Vandaag heb ik een tweede box voor jullie; de blije doos! Ik laat jullie zien wat er allemaal in zit.

Het is toch mooi en bijzonder dat je tijdens je zwangerschap leuke gratis cadeaus kan en mag ontvangen. Dozen zoals deze zijn een leuk extraatje inclusief items die ook nog eens heel handig zijn ook. Luiers heb je namelijk nooit te veel, een alcoholvrije biertje tijdens de zwangerschap of na de bevalling is ook heel erg lekker. En een leuk boekje om uit voor te lezen ook. Ik ben heel erg blij met deze blije doos en raad hem dan ook bij iedereen aan om aan te vragen. Naast de doos krijg je ook een heel jaar lang een tijdschrift gratis opgestuurd. Die je kunt lezen wanneer je kleintje even lekker ligt te slapen.

Wat vinden jullie van de inhoud? Ik ben er blij mee en ga het straks vast allemaal gebruiken voor ons kleine meisjes. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

9 Comments

 • Reply Olga

  Ik vond alles wel handig geloof ik. Kan me alleen wel herinneren dat er in deze doos enorm veel reclame zat en dat vind ik niet per se nodig of zo. Dat was echt opvulling in deze box..

  14/01/2015 at 7:36 am
  • Reply Joyce

   Ja klopt echt onwijs veel reclame en ook niet echt interessante reclame haha!

   14/01/2015 at 8:13 am
 • Reply Els

  Wat leuk zo’n unboxing, haha. Over de inhoud kan ik niet zoveel zeggen. Ben mey baby nog niet zo bezig ;-).

  14/01/2015 at 7:54 am
 • Reply Lisa

  Handige dingen zitten er in! Hier ook difrax flesjes vanaf de geboorte al, maar ons zoontje krijgt ook diksap nu, maar deze drinkt hij dus niet uit de difraxflesjes. Heel raar eigenlijk haha. Dus voor zijn sapje gebruiken wij wel de avent fles uit de blije doos en dan drink hij wel! En ik maar denken dat ik hem niet nodig had 😉 Altijd handig die gratis dozen!

  14/01/2015 at 11:10 am
 • Reply Kirsten

  Wat een leuke box zeg, daar heb je ook echt nog wat aan!

  14/01/2015 at 1:00 pm
 • Reply Odile

  Oh dit vind ik toch altijd leuk om te zien! Lekker mutserig haha

  14/01/2015 at 1:19 pm
 • Reply kiki

  ik was altijd al benieuwd wat er in die dozen zat. van vriendinnen kreeg ik inderdaad vaak te horen dat er zat reclame in zit!

  14/01/2015 at 1:51 pm
 • Reply Frederique

  Oh wow wat is dat lang geleden voor mij, de blije doos, maar ik weet hem nog. Ik werd er helemaal happy van, al die dingetjes uitpakken – ondanks dat het allemaal reclame is – het blijft een echt cadeautje!

  14/01/2015 at 6:28 pm
 • Reply Sanja

  Leukere box dan toen ik hem ontving. Bij mij zat er echt een hele boel alcohol vrije drank haha.

  16/01/2015 at 10:35 am
 • Leave a Reply