Comments (12)

Echt een leuke inhoud! Die knuffel hadden wij inderdaad verleden keer ook. Vraag me nu af of hij nog ergens hier in huis rond zwerft! Helaas zit Babydump niet echt hier in de buurt en daarom laat ik deze doos maar aan me voorbij gaan.

Misschien is het leuk dat Babydump de box een keer gaat ”aanpassen” haha, sommige dingen zitten er al 4 jaar in :-o. De difrax fles en het speentje zijn wel fijne producten, leuk dat die erin zitten.

vier jaar geleden bij Aron zaten er echt stomme dingen in. haha! Dus ik vind dat hij goed is aangepast. Maar waarschijnlijk is dit ook alweer heel lang zo.

Leuk dat je deze unboxing video’s maakt! Maakt de keuze welke je aanvraagt een stuk makkelijker!
Tipje: filmen tegen het licht in maakt jou als persoon en alles wat je laat zien, heel donker. Je bent beter zichtbaar als er licht op jou schijnt en het licht dus van voren komt.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de meest nuttige dozen vond van alle dozen die ik heb gekregen. Het grappig was dat ik niks van deze box verwachtte, maar dat er het meeste inzat. In die andere dozen zat vooral heel veel reclame.

Dankjewel voor je feedback! normaal film ik ook op een ander lichtere plek, maar deze keer niet gedaan. Vraag niet waarom haha! Ik heb ook lang getwijfeld of ik de video wel online wou zetten maar toch wel gedaan. Ga er weer om denken de volgende keer thanks! 🙂

Ja vind ik ook! 😀 Ben er blij mee

Haha ik verwachtte er ook niks van aangezien hij bij Aron onwijs tegenviel. Nu is het een nuttige box zonder reclame.

Hier zit de babydump (net als alle andere winkels) ook niet in de buurt. Maar aangezien we toch nog wat dingen moesten shoppen heb ik hem wel meegenomen 😀

Haha dat hoor ik wel meer terwijl dit toch de leukste box van allemaal is. 😀

Ik vond dit ook een van de leukste boxen. Ik had alleen een Avent flesje volgens mij?

Ik ben zwanger

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP