zwanger

Video: Unboxing babydoos babydump

Vorige week liet ik jullie al een unboxing zien van een gratis doos, vandaag heb ik er nog eentje voor jullie. Ik heb namelijk de babydoos van de babydump opgehaald en ben blij verrast met de inhoud. In de video zie je wat er allemaal in zit. 

Dit is de leukste doos die ik heb mogen ophalen. Alles wat erin zit denk ik wel te gaan gebruiken en dat vind ik een fijn idee. Zo zat er een klein difrax flesje in, handige bewaar bakjes voor bijvoorbeeld de eerste fruithapjes. Het knuffeltje is inmiddels ingepikt door Aron, haha!

Wat vinden jullie van deze box? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

12 Comments

 • Reply Priscilla

  Echt een leuke inhoud! Die knuffel hadden wij inderdaad verleden keer ook. Vraag me nu af of hij nog ergens hier in huis rond zwerft! Helaas zit Babydump niet echt hier in de buurt en daarom laat ik deze doos maar aan me voorbij gaan.

  21/01/2015 at 9:23 am
  • Reply Joyce

   Hier zit de babydump (net als alle andere winkels) ook niet in de buurt. Maar aangezien we toch nog wat dingen moesten shoppen heb ik hem wel meegenomen 😀

   21/01/2015 at 6:32 pm
 • Reply Judith

  Misschien is het leuk dat Babydump de box een keer gaat ”aanpassen” haha, sommige dingen zitten er al 4 jaar in :-o. De difrax fles en het speentje zijn wel fijne producten, leuk dat die erin zitten.

  21/01/2015 at 10:48 am
  • Reply Joyce

   vier jaar geleden bij Aron zaten er echt stomme dingen in. haha! Dus ik vind dat hij goed is aangepast. Maar waarschijnlijk is dit ook alweer heel lang zo.

   21/01/2015 at 10:52 am
 • Reply Vlienelien

  Leuk dat je deze unboxing video’s maakt! Maakt de keuze welke je aanvraagt een stuk makkelijker!
  Tipje: filmen tegen het licht in maakt jou als persoon en alles wat je laat zien, heel donker. Je bent beter zichtbaar als er licht op jou schijnt en het licht dus van voren komt.

  21/01/2015 at 2:01 pm
  • Reply Joyce

   Dankjewel voor je feedback! normaal film ik ook op een ander lichtere plek, maar deze keer niet gedaan. Vraag niet waarom haha! Ik heb ook lang getwijfeld of ik de video wel online wou zetten maar toch wel gedaan. Ga er weer om denken de volgende keer thanks! 🙂

   21/01/2015 at 6:30 pm
 • Reply LNNK

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik de meest nuttige dozen vond van alle dozen die ik heb gekregen. Het grappig was dat ik niks van deze box verwachtte, maar dat er het meeste inzat. In die andere dozen zat vooral heel veel reclame.

  21/01/2015 at 2:50 pm
  • Reply Joyce

   Haha ik verwachtte er ook niks van aangezien hij bij Aron onwijs tegenviel. Nu is het een nuttige box zonder reclame.

   21/01/2015 at 6:32 pm
 • Reply Joyce

  Ja vind ik ook! 😀 Ben er blij mee

  21/01/2015 at 6:31 pm
 • Reply Joyce

  Haha dat hoor ik wel meer terwijl dit toch de leukste box van allemaal is. 😀

  21/01/2015 at 6:33 pm
 • Reply Sanja

  Ik vond dit ook een van de leukste boxen. Ik had alleen een Avent flesje volgens mij?

  21/01/2015 at 10:28 pm
 • Reply Freweyni

  Ik ben zwanger

  11/02/2017 at 8:43 pm
 • Leave a Reply