Happy momlife

video van sint
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Video van sint + WINNEN!

Hoor wie klopt daar kinderen hoor wie klopt daar kinderen. Ook dit jaar werden wij weer verrast met een video van Sint. Een leuke video om pakjesavond nog leuker te maken. Hier ligt ie klaar om tijdens pakjesavond met z’n vijfjes te kijken en om te horen wat Sinterklaas dit jaar van ons vind en waar wij de cadeautjes vinden. Elk jaar is het hier in ieder geval een groot succes. 

Video van Sint is een persoonlijk videobericht van Sinterklaas die je zelf samen kunt stellen. Je kunt informatie over je kinderen invoeren of misschien wel je kleinkinderen.  Bij elke video kun je maximaal acht personen toevoegen zo kan het hele gezin genieten van Video van Sint. In 2017 bestaat Video van sint uit een video van wel 12 minuten lang! Bij de video krijg je een kijkje achter de schermen in het grote kasteel van Sinterklaas, hoe tof is dat?

Wanneer je alle gegevens hebt ingevuld bij Video van Sint en misschien wel een foto hebt geupload kun je er voor kiezen om hem te downloaden en hem te ontvangen op DVD via PostNL (24-uur service). Wat ook nieuw is dit jaar is de keuze voor de pieten. Je kunt er namelijk voor kiezen om Zwarte Piet te doen verschijnen, alleen Sinterklaas of roetveeg pieten. Wij zijn gebleven bij de oude vertrouwde zwarte pieten. Zo zullen ze ook hier in het dorp eruit zien en blijft het verhaal tenminste intact voor ons.

WINNEN!

In samenwerking met Video van Sint mag ik één exemplaar weggeven. Ik plaats deze winactie bewust voor dat Sinterklaas in Nederland is zodat de winnaar nog voldoende tijd heeft om een eigen video samen te stellen. Met de gewonnen code kun je een complete set bestellen t.w.v. ongeveer €50,-! Hoe maak je kans?

  • Like mijn facebookpagina 
  • Laat een reactie achter onder dit blog bericht waar in je vertelt dat je meedoet.

De winactie loopt t/m 24 november 11:00 uur. De winnaar maak ik bekend op mijn facebookpagina. Lees ook even de winactie voorwaarden. 

Facebook Comments

Share this post