Comments (19)

Super leuke winactie! Mijn kinderen van 5 en 3 genieten van alles rond sinterklaas, zo’n geweldige film zou onze pakjesavond helemaal af maken!

Jaaa ik doe mee! Like je al heel lang op Facebook We hebben 1 keer eerder de video gehad en dat was een groot succes. Toen alleen met de namen van de kids. Ik zou nu ook graag Mn moeder, schoonmoeder en oom toevoegen in dit verhaaltje. Zij vieren het samen met ons en denk dat ze dit geweldig vinden.

Leuk voor Miley en Dilano! 🙂

Jaa leuk, ik doe mee! Ik like je al heel lang op Facebook hihi. We hebben 1 keer eerder de video gehad en de kinderen vonden dit fantastisch. Dit jaar zou ik ook graag mijn moeder schoonmoeder en mijn oom toevoegen. We vieren het samen en ik denk dat ze dit geweldig vinden

Jaaa, graag!!

Wat leuk zeg, ik zie die verraste kopjes al voor me.

Heel graag! Lijkt me het perfecte begin van een gezellige en bijzondere pakjesavond! Ben ook erg nieuwsgierig naar de reactie van de kinderen.

daar zou ik de kleinkinderen heel graag mee verrassen
#duimen dat dit leuke kado in mijn schoen mag passen

Ik doe heel graag mee..!

Facebook: An Na

Ik doe heel graag mee!
2 jaar geleden heb ik ‘m eens besteld en dat was een van de mooiste sinterklaasfeesten ooit!

Dit jaar zou ik hel stiekem willen bestellen en van de gelegenheid gebruik willen maken om mijn liefste en dichtste familieleden te bedanken voor hun steun in moeilijke tijden.

Wie kan dat beter dan sinterklaas himself?

Yessss ik doe graag mee om mijn neefje en nichtje te verrassen!

Wauw gave win actie. Doe heel graag mee, vorig jaar was de video een groot succes en de oudste zegt nu al mam zullen we weer een dvd krijgen van sinterklaas. Dus dit zou echt super gaaf zijn om te winnen.

Echt leuke winactie.
Zo’n persoonlijke videoboodschap geeft iets spannends aan de Sinterklaasavond.
Zullen mijn kleinkinderen leuk vinden. Ik zie ze al met gespannen snuitjes zitten kijken naar deze video over wat de Sint te zeggen heeft.
Ik heb geen Facebook ( om privéredenen), maar hoop mee te mogen doen.

Heel graag voor mijn kinderen. Lijkt me super tof voor ze.

Leuk ik doe graag mee

oooo ik doe graag mee aan deze superactie

Ik heb je facebookpagina gevonden.
Wij doen mee!

Aangezien onze tweeling lucas en eva 5 december jarig zijn lijkt het me geweldig zo’n video voor ze te winnen 😀

Ik zou het echt heeeeeeeel leuk vinden om een kansje te maken! Mijn dochter zit waarschijnlijk in het laatste jaar dat ze er echt vol in gelooft en mijn zoontje is twee en krijgt het dit jaar allemaal veel bewuster mee!

Ik wil er echt een TOP FEEST van gaan maken en de video van Sint kan daarbij helpen Op die manier is hij er namelijk toch bij en kan hij wat moois tegen de kinderen (en papa en mama) zeggen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP