Comments (28)

Ik doe heel graag mee voor mijn 2 prachtige kleinkinderen

Ohhh superleuk! Waag graag een kansje voor mijn meiden. Onze ooudse dochter is 8 jaar en gelooft nog in Sinterklaas. Waarschijnlijk voor het laatste jaar helaas… Dit jaar zou ik daarom graag nog even alles uit de kast willen trekken voor een spetterend Sinterklaasfeest, met deze dvd gaat dat zeker lukken!!

Jaaa! Dat is zo leuk! Ik kan niet wachten tot de intocht en mijn kind nu echt kennis te laten maken met Sinterklaas! Niks is dan ook leuker dan een speciale boodschap van de Sint!

Wow wat een leuk pakket om te winnen hier maken we graag een kans op. Dit zorgt by mijn dochter en haar nichtjes zeker tot veel plezier en een een grote lach op hun gezicht 🙂

het leukste moment van het hele jaar die verbaasde snoetjes van de kleinkinderen

oh gaaf! Ik doe graag mee <3 Leukste feest van het jaar 😀

Via fb volg ik je al dus dat zit al goed 😉
Ik doe graag mee en deze leuke win actie!

WoW te gek zelfs Sinterklaas zou deze actie niet stilletjes voorbij gaan!!
Ik ben ENTHOUSIAST!!Van deze actie word ik echt heel BLIJ! Niet een beetje blij, nee super blij!
Duimen maar…, dat de goede Sint zal komen!!

De leukste tijd komt er weer aan!! Mijn zoontje staat iedere morgen al vroeg bij bed met de vraag… komt sint nu vandaag?? Ik doe graag voor hem mee!

Ohhhh dit is geweldig! Mijn kleine kanjer van bijna 6 kan niet wachten!! Geregeld heeft hij het al over Sinterklaas en zwarte Piet en ook heeft hij de poster van de nieuwe film al gespot hij kan er zo van genieten. 1000 en 1 vragen over de film komen dagelijks voorbij, is hij al hard aan het nadenken wat hij zal vragen (Sinterklaas heeft al om een lijstje gevraagd 😉 ) en vraagt hij zich af of Sinterklaas wel langskomt. “Sinterklaas heeft het druk hè mama?” Kortom in zijn hoofdje is hij al druk druk druk!

Het is een heerlijke tijd! Jaja papa en mama genieten stiekem ook heel hard mee ;-). Het zou een super leuke verrassing voor hem zijn om hem met een persoonlijke boodschap te mogen verrassen! Zijn oogjes zullen glunderen van trots!

Wij doen mee!!

Ik doe heel graag mee voor onze twee knapperds Job en Cas! Ik volg je op Facebook onder johanankejobcassaelmans

Wauw dit lijkt me super leuk en spannend voor mijn dochtertje en haar nichtjes. We vieren sinterklaas altijd met z’n allen dus super leuk om op die middag samen naar de dvd te kijken. Ik wil dat snuutje van haar weleens zien als sinterklaas op televisie tegen haar praat.

Zou zo leuk zijn voor mijn zoontje en dochtertje heb een leuke reactie achtergelaten op Facebook

Wat een leuke actie, het is nu bijna echt zover. Morgen begint het Sinterklaasjournaal en eerlijk gezegd hebben wij stiekem die leuke schoorsteen van het Kruidvat gisteren al in de woonkamer neergezet, hebben we er nog langer plezier van. Ik heb nog nooit zo’n Sint-videoboodschap voor de kinderen besteld, maar het lijkt me superleuk om er eentje te winnen voor ze. Het is misschien wel het laatste jaar dat onze oudste gelooft, dus dat maakt het extra bijzonder dan. Je FB heb ik natuurlijk al veel eerder geliked! Nu duimen maar.

Wij willen deze leuke gave film wel winnen omdat de snoetjes van zowel onze kinderen als die van de neefjes, nichtjes en buurjongentje onbetaalbaar zullen zijn bij het zien van sinterklaas die hen toespreekt! BIJZONDER!!

Jaaa superleuk!!! Wij vieren nig aaltid sinterklaas ook al zijn ze groot bij mij. Maar dit lijkt me superleuk om te geven maakt zon avond wel iets specialer

Graag voor onze tweeling Lucas & Eva die 5 december jarig zijn 😀 en daarvoor heb ik weer het volgende gedaan:D
Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (volg en gedeeld)

groetjes Linda

Wat zou dit leuk zijn voor mijn zoontje, hij is al helemaal in de ban van Sinterklaas.Bovendien is hij net grote broer geworden wat het helemaal leuk maakt!

Dat lijkt me heel leuk om te maken voor mijn twee kinderen van 3 en 5. Wat zullen ze blij, verbaasd en enthousiast zijn als ze dit zouden zien.

Inmiddels zijn de koude en donkere avonden weer aangebroken.
In huis heb ik al weer gezellig de warme kachel aangestoken.

Nog 3 nachtjes slapen en dan komt ook de goedheiligman weer met zijn pieten.
En breek er een periode aan, waar ik als moeder zo enorm van kan genieten.

De gezonde spanning bij de kinderen, het sfeertje, dit typisch Hollandse feest.
Dit is altijd mijn favoriete periode van het jaar geweest.

Niet alleen mijn kinderen, maar ik zelf ben dol op deze Sinterklaastijd.
Vandaar dat ik door deze mooie actie van Joyfromjoyce zo enorm werd verblijd.

Het lijkt mij fantastisch om met mijn gezinnetje van deze DVD te mogen genieten.
Een persoonlijke boodschap van de Sint en zal zijn Pieten.

Nu maar heel hard hopen dat de JoyfromjoyceSint niet stilletjes ons huis voorbij zal rijden.
Maar ons met een onvergetelijke videoboodschap zal verblijden.

Wauw!wat een mooie aktie zeg! Ik doe graag mee als papa. Ik heb al een app waarop de heilige man belt naar m’n zoontje maar hoe gaaf zou het zijn als ik mijn zoontje en dochtertje mag verrassen met een echte video boodschap van de sint! En wij nodigen dit jaar een gezin met vriendjes uit om met ons en door ons te vieren… Nou ik hoop ik dat ze mag verblijden als papa. Super aktie

Oh wat super leuk !!! Ik doe dolgraag mee voor mijn knappe dochters Ik denk echt dat ze met grote verbaasde ogen naar het scherm zullen zitten kijken whahahah. Oh ik zou een camera erbij houden en hun reactie opnemen, zooooo leuk voor later

Dit is het eerste jaar dat mijn beide jongens Sinterklaas bewust zullen meemaken. Ze zijn 3 en bijna 5 en ik wil maximaal genieten van deze tijd dat ze zo innig geloven, heerlijk! Ik zou de video dus dolgraag winnen voor hen!

superleuk voor de kids, dat de sint ze bij naam noemt en ook wat persoonlijks weet te vertellen 🙂

Deze papa zou zijn kinderen heel graag verrassen met deze bijzondere en persoonlijke videoboodschap van de Sint. Deze DVD zou een ontzettend leuke en originele invulling aan Pakjesavond geven.

Super leuk voor mijn 3 jongens! Wat zal het voor hun een ervaring zijn wanneer ze persoonlijk door Sint worden aangesproken!

Oh wat leuk! Ik hoop dat ik nog kan meedoen! Ik wil die snoetjes wel eens zien !

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP