Feestdagen Sinterklaas Winnen

Video van Sint + win

Aankomende zaterdag komt hij weer ons land binnen varen en mogen wij ouders weer even in de huid van onze tijdelijk rol kruipen. Ik vertelde al eens dat ik het hele sinterklaas gebeuren maar lastig vind, toch probeer ik er iets van te maken. Elk jaar begin ik het steeds leuker te vinden en dit ben ik gewoon voorbereid op alles dat gaat komen haha! Wij ontvingen al een Video van Sint en net als elk jaar vind ik hem weer leuk!

Ik mocht voor de kinderen een Video van Sint laten maken en dit was net als vorig jaar weer leuk om te doen. Je kunt je kinderen, maar ook volwassene toevoegen. Ik besloot dit jaar een video te laten maken voor beide kinderen. Ik kon de uitspraak van de namen controleren en dit vond ik erg fijn. Sofie kun je namelijk op meerdere manieren uitspreken. Gelukkig kun je dit allemaal kiezen. Daarna kun je kiezen wat Sint tegen je kind zegt zo word het dus persoonlijker gemaakt. Ook heb ik bij de kinderen een foto geplaatst, zo ziet Aron dat het écht over hem gaat. Geloofwaardiger kan ik het niet maken toch? Dit jaar hadden wij voor het eerst een naam die nog niet bij hun voorkomt. Wij moesten dus een paar dagen langer wachten op onze video. Geen probleem natuurlijk, maar wel spannend! Gelukkig bleek de naam goed uitgesproken en kunnen wij hem prima afspelen.
Video van Sint 500x500

Je kunt ervoor kiezen om alleen de video digitaal te krijgen, maar er is ook een optie om de Video op DVD te kopen. Ik kon een DVD voor beide kinderen bestellen. Dit vind ik leuk om in hun bewaardozen te doen. De DVD komt in een leuk hoesje en kun je ook nog een in speciale enveloppe laten ‘bezorgen’. Ik doe hem in de schoen op de dag dat wij Sinterklaas vieren.

De DVD wordt bezorgt in een witte enveloppen en je kind(eren) heeft niet door dat het van de Sint komt. In de enveloppe zit een DVD, een Sinterklaas enveloppe en nog wat leuke postkaarten. Ik heb voor beide kinderen één postkaart uitgekozen en hier een tekst van Sinterklaas opgeschreven, in de enveloppe gedaan samen met de DVD en nu maar wachten tot het zover is haha!

WINNEN!

In samenwerking met Video van Sint mag ik één exemplaar weggeven. Ik plaats deze winactie bewust voor dat Sinterklaas in Nederland is zodat de winnaar nog voldoende tijd heeft om een eigen video samen te stellen. Met de gewonnen code kun je een complete set bestellen t.w.v. ongeveer €50,-! Hoe maak je kans?

 • Like mijn facebookpagina 
 • Laat een reactie achter onder dit blog bericht waar in je vertelt dat je meedoet.

Video van Sint 728x90

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

28 Comments

 • Reply Jacmana

  Ik doe heel graag mee voor mijn 2 prachtige kleinkinderen

  08/11/2016 at 2:03 pm
 • Reply Marcia Kan

  Ohhh superleuk! Waag graag een kansje voor mijn meiden. Onze ooudse dochter is 8 jaar en gelooft nog in Sinterklaas. Waarschijnlijk voor het laatste jaar helaas… Dit jaar zou ik daarom graag nog even alles uit de kast willen trekken voor een spetterend Sinterklaasfeest, met deze dvd gaat dat zeker lukken!!

  08/11/2016 at 2:16 pm
 • Reply Mirella

  Jaaa! Dat is zo leuk! Ik kan niet wachten tot de intocht en mijn kind nu echt kennis te laten maken met Sinterklaas! Niks is dan ook leuker dan een speciale boodschap van de Sint!

  08/11/2016 at 2:16 pm
 • Reply kristel

  Wow wat een leuk pakket om te winnen hier maken we graag een kans op. Dit zorgt by mijn dochter en haar nichtjes zeker tot veel plezier en een een grote lach op hun gezicht 🙂

  08/11/2016 at 2:22 pm
 • Reply elisabeth maria martina

  het leukste moment van het hele jaar die verbaasde snoetjes van de kleinkinderen

  08/11/2016 at 2:40 pm
 • Reply Angelique

  oh gaaf! Ik doe graag mee <3 Leukste feest van het jaar 😀

  08/11/2016 at 2:49 pm
 • Reply marjon

  Via fb volg ik je al dus dat zit al goed 😉
  Ik doe graag mee en deze leuke win actie!

  08/11/2016 at 2:59 pm
 • Reply Marit Bouwman

  WoW te gek zelfs Sinterklaas zou deze actie niet stilletjes voorbij gaan!!
  Ik ben ENTHOUSIAST!!Van deze actie word ik echt heel BLIJ! Niet een beetje blij, nee super blij!
  Duimen maar…, dat de goede Sint zal komen!!

  08/11/2016 at 4:17 pm
 • Reply Linda Vergouwen-vermaire

  De leukste tijd komt er weer aan!! Mijn zoontje staat iedere morgen al vroeg bij bed met de vraag… komt sint nu vandaag?? Ik doe graag voor hem mee!

  08/11/2016 at 4:49 pm
 • Reply Viv

  Ohhhh dit is geweldig! Mijn kleine kanjer van bijna 6 kan niet wachten!! Geregeld heeft hij het al over Sinterklaas en zwarte Piet en ook heeft hij de poster van de nieuwe film al gespot hij kan er zo van genieten. 1000 en 1 vragen over de film komen dagelijks voorbij, is hij al hard aan het nadenken wat hij zal vragen (Sinterklaas heeft al om een lijstje gevraagd 😉 ) en vraagt hij zich af of Sinterklaas wel langskomt. “Sinterklaas heeft het druk hè mama?” Kortom in zijn hoofdje is hij al druk druk druk!

  Het is een heerlijke tijd! Jaja papa en mama genieten stiekem ook heel hard mee ;-). Het zou een super leuke verrassing voor hem zijn om hem met een persoonlijke boodschap te mogen verrassen! Zijn oogjes zullen glunderen van trots!

  08/11/2016 at 5:27 pm
 • Reply Carmelina

  Wij doen mee!!

  08/11/2016 at 7:50 pm
 • Reply Anke Boonen

  Ik doe heel graag mee voor onze twee knapperds Job en Cas! Ik volg je op Facebook onder johanankejobcassaelmans

  08/11/2016 at 8:45 pm
 • Reply Kristel

  Wauw dit lijkt me super leuk en spannend voor mijn dochtertje en haar nichtjes. We vieren sinterklaas altijd met z’n allen dus super leuk om op die middag samen naar de dvd te kijken. Ik wil dat snuutje van haar weleens zien als sinterklaas op televisie tegen haar praat.

  08/11/2016 at 9:18 pm
 • Reply Mirella orthen

  Zou zo leuk zijn voor mijn zoontje en dochtertje heb een leuke reactie achtergelaten op Facebook

  08/11/2016 at 9:28 pm
 • Reply Heidie van der Steeg

  Wat een leuke actie, het is nu bijna echt zover. Morgen begint het Sinterklaasjournaal en eerlijk gezegd hebben wij stiekem die leuke schoorsteen van het Kruidvat gisteren al in de woonkamer neergezet, hebben we er nog langer plezier van. Ik heb nog nooit zo’n Sint-videoboodschap voor de kinderen besteld, maar het lijkt me superleuk om er eentje te winnen voor ze. Het is misschien wel het laatste jaar dat onze oudste gelooft, dus dat maakt het extra bijzonder dan. Je FB heb ik natuurlijk al veel eerder geliked! Nu duimen maar.

  08/11/2016 at 9:54 pm
 • Reply Lesley Beekman

  Wij willen deze leuke gave film wel winnen omdat de snoetjes van zowel onze kinderen als die van de neefjes, nichtjes en buurjongentje onbetaalbaar zullen zijn bij het zien van sinterklaas die hen toespreekt! BIJZONDER!!

  08/11/2016 at 10:06 pm
 • Reply Steph

  Jaaa superleuk!!! Wij vieren nig aaltid sinterklaas ook al zijn ze groot bij mij. Maar dit lijkt me superleuk om te geven maakt zon avond wel iets specialer

  08/11/2016 at 10:11 pm
 • Reply Linda Raaijmakers

  Graag voor onze tweeling Lucas & Eva die 5 december jarig zijn 😀 en daarvoor heb ik weer het volgende gedaan:D
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (volg en gedeeld)

  groetjes Linda

  08/11/2016 at 10:16 pm
 • Reply Marian

  Wat zou dit leuk zijn voor mijn zoontje, hij is al helemaal in de ban van Sinterklaas.Bovendien is hij net grote broer geworden wat het helemaal leuk maakt!

  08/11/2016 at 10:45 pm
 • Reply Jolanda

  Dat lijkt me heel leuk om te maken voor mijn twee kinderen van 3 en 5. Wat zullen ze blij, verbaasd en enthousiast zijn als ze dit zouden zien.

  09/11/2016 at 12:21 am
 • Reply Desire Meijer

  Inmiddels zijn de koude en donkere avonden weer aangebroken.
  In huis heb ik al weer gezellig de warme kachel aangestoken.

  Nog 3 nachtjes slapen en dan komt ook de goedheiligman weer met zijn pieten.
  En breek er een periode aan, waar ik als moeder zo enorm van kan genieten.

  De gezonde spanning bij de kinderen, het sfeertje, dit typisch Hollandse feest.
  Dit is altijd mijn favoriete periode van het jaar geweest.

  Niet alleen mijn kinderen, maar ik zelf ben dol op deze Sinterklaastijd.
  Vandaar dat ik door deze mooie actie van Joyfromjoyce zo enorm werd verblijd.

  Het lijkt mij fantastisch om met mijn gezinnetje van deze DVD te mogen genieten.
  Een persoonlijke boodschap van de Sint en zal zijn Pieten.

  Nu maar heel hard hopen dat de JoyfromjoyceSint niet stilletjes ons huis voorbij zal rijden.
  Maar ons met een onvergetelijke videoboodschap zal verblijden.

  09/11/2016 at 12:35 pm
 • Reply Kevin V berk

  Wauw!wat een mooie aktie zeg! Ik doe graag mee als papa. Ik heb al een app waarop de heilige man belt naar m’n zoontje maar hoe gaaf zou het zijn als ik mijn zoontje en dochtertje mag verrassen met een echte video boodschap van de sint! En wij nodigen dit jaar een gezin met vriendjes uit om met ons en door ons te vieren… Nou ik hoop ik dat ze mag verblijden als papa. Super aktie

  09/11/2016 at 2:13 pm
 • Reply Jolein koolske

  Oh wat super leuk !!! Ik doe dolgraag mee voor mijn knappe dochters Ik denk echt dat ze met grote verbaasde ogen naar het scherm zullen zitten kijken whahahah. Oh ik zou een camera erbij houden en hun reactie opnemen, zooooo leuk voor later

  09/11/2016 at 5:00 pm
 • Reply Heleen

  Dit is het eerste jaar dat mijn beide jongens Sinterklaas bewust zullen meemaken. Ze zijn 3 en bijna 5 en ik wil maximaal genieten van deze tijd dat ze zo innig geloven, heerlijk! Ik zou de video dus dolgraag winnen voor hen!

  09/11/2016 at 8:27 pm
 • Reply Marina

  superleuk voor de kids, dat de sint ze bij naam noemt en ook wat persoonlijks weet te vertellen 🙂

  09/11/2016 at 9:04 pm
 • Reply Michel Henrichs

  Deze papa zou zijn kinderen heel graag verrassen met deze bijzondere en persoonlijke videoboodschap van de Sint. Deze DVD zou een ontzettend leuke en originele invulling aan Pakjesavond geven.

  13/11/2016 at 3:36 pm
 • Reply Gerlinde

  Super leuk voor mijn 3 jongens! Wat zal het voor hun een ervaring zijn wanneer ze persoonlijk door Sint worden aangesproken!

  15/11/2016 at 11:16 pm
 • Reply Inge

  Oh wat leuk! Ik hoop dat ik nog kan meedoen! Ik wil die snoetjes wel eens zien !

  21/11/2016 at 7:13 pm
 • Leave a Reply