Budget

Video | Shoplog AliExpress – Aron bijna 6!

Over iets meer dan een maand mag Aron 6 (!) kaarsjes uitblazen. Een tijdje geleden gaf hij al aan dat hij graag een piraten feestje wilde hebben. Gelukkig is Aron heel standvastig en besloot ik alvast op zoek te gaan naar leuke items voor zijn kinderfeestje. En waar kun je dit beter doen dan op aliExpress. 

Mijn tips: 

 • Wanneer ik shop bij AliExpress kijk ik altijd naar de reviews van de items die ik wil aanschaffen. Met de review kan ik namelijk zien of een product wel of niet goed bezorgd wordt en of als er foto’s bij staan kan ik zien of het product ook daadwerkelijk eruit ziet zoals op de foto. Tot dusver heb ik hierdoor nog geen teleurstellingen gehad.
 • Zoek het product bij meerdere verkopers, de ene verkoper biedt het voor €5,- aan terwijl een andere verkoper het voor €1,- aanbied.
 • Zet altijd de filter gratis verzending aan. Het is zonde om verzendkosten te betalen wanneer dit niet nodig is.
 • Schaf geen dingen aan van boven de €22,- doe je dit wel? Dan is de kans groot dat je inklaringskosten moet betalen aan de douane. Ik zeg kans, want dit gebeurd steekproefsgewijs de kans is aanwezig dat je dit niet hoeft te betalen. Ik heb nog nooit zoiets duurs gekocht via AliExpress maar het kan dus.

Vind je het leuk om te zien wat ik koop bij AliExpress? Laat het weten dan zal ik er vaker aandacht aanbesteden. 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Alyt van der Heide

  Super leuk! Zal mij ook eens oriënteren op Alieexpress voor het geld hoef je het niet te laten. Geinig twee kinderen die tijdens je vlog je aandacht willen.

  12/11/2016 at 9:45 pm
  • Reply admin

   Haha Ja Aron wilde eigenlijk mee filmen en Sofie was vlak voor ik begon heel erg lief aan het spelen, maar vanaf dat ik bezig was opeens heel erg gefocused op mij. Daarom film ik meestal als Sofie op bed ligt haha!

   12/11/2016 at 9:46 pm
 • Reply marjonS

  Leuk om een Alieexpress shoplog te zien. Ik heb er tot nu tot 2x besteld. Balletpakje en legging voor dochterlief en een Anna jurk. Beide idd maar een paar euro.
  Goede tip om voor dochterlief haar feestje in februari eens te kijken naar een leuk thema.

  13/11/2016 at 9:01 am
 • Leave a Reply