Fashion Jongenskleding Kids fashion

Nieuwe winter kleding voor Aron | VIDEO

Op 2e kerstdag begint overal de sale met winter kleding. Onwijs handig als je kleuter zoon net op dat moment allemaal gaten in zijn broeken heeft. Aron speelt bijna altijd op de grond dus begrijpelijk dat het een keer stuk gaat. De dag naar kerst ging ik richting Groningen met mijn zus en shopte ik een aantal items voor voornamelijk Aron. 

Zoals je kunt zien shopte ik lekker bij de V&D en H&M. De laatste keer bij de V&D. We kunnen er weer even mee vooruit. Shop jij ook regelmatig kleding in de sale? En heb jij nog iets moois gevonden in deze sale? Ik ben benieuwd. Laat het achter in de reacties. 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply simpel, met een snufje liefde

    Leuk! Vooral die H&M shirts. Ik koop ook bijna altijd alles in de Sale!

    07/01/2016 at 11:29 am
  • Leave a Reply