Baby 3.0 zwanger

VIDEO | De eerste spulletjes voor baby 3.0

Inmiddels druppelen de eerste spulletjes voor baby 3.0 binnen. De komende weken zal ik ook eindelijk gericht kunnen gaan shoppen. Van de kleinste maatjes heb ik voor beide geslachten namelijk helemaal niks meer. De eerste spulletjes voor baby muis (zoals de baby hier genoemd wordt) hebben wij voornamelijk gekregen, maar niet minder leuk om te delen natuurlijk. 

Ik merk dat ik deze zwangerschap echt praktischer ben. Ik zie dat wij nu al aardig wat rompertjes hebben in de kleinste maatjes en dat ik er eigenlijk niet zoveel meer bij hoef te hebben. Ik heb een lijstje gemaakt waarop staat ik nodig heb en koop daardoor hopelijk minder kleding dan de vorige keer. Het is helemaal niet nodig om zoveel kleding te hebben voor een baby en als ik toch te weinig heb kunnen we t.z.t nog wel wat bij halen. We moeten nog voldoende voor baby muis, dus besparen op baby kleding vind ik deze keer geen probleem. Nu ben en blijf ik natuurlijk Joyce en ben ik zo wispelturig als maar kan. Maar voor nu blijf ik bij mijn besluit.

Wat vond jij echt onmisbaar voor je baby? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Kim

  In Holland staat een huis! 😉

  03/03/2017 at 8:20 am
  • Reply admin

   haha nee dat is hem niet! Heb hem inmiddels gevonden het is gewoon slaap kindje slaap haha!

   03/03/2017 at 12:37 pm
 • Reply Jodi - liefthuis

  Heerlijk al die kleine spulletjes. Vanaf wanneer durfde je in te gaan slaan?? Ik gok op basis van het zwart wit op een meisje

  03/03/2017 at 10:56 am
 • Reply Rianne t

  Ik heb op de een of andere manier vanaf het begin het idee dat het een jongetje is. Waar ik niet zonder kan is een inbakerdoek (ik heb van pacco) en een goede draagdoek. Fijne zwangerschap verder

  03/03/2017 at 1:14 pm
 • Leave a Reply